Kaj si mislite o tem, da je postal apple daljinec plačljivi dodatek, za prenosne računalnike?
Ali svojega uporabljate?
Jst ga redno uporabljam in mi je prav fajn z njim.
| Apple remote | |||||||
Kaj si mislite o tem, da je postal apple daljinec plačljivi dodatek, za prenosne računalnike?
Ali svojega uporabljate? Jst ga redno uporabljam in mi je prav fajn z njim. |
|||||||
Moj daljinec gnije. Ne uporabljam ga.
To da je postal plačljiv dodatek je čist cool. Pač, uni k ga hočjo kupt ga kupijo, uni k pa ga sploh ne rabijo(tko k jest) pa pršparajo mal $$$. |
|||||||
Js ga tut redno uporabljam. Sicer ni zdej naprava višek tehnike, ampak opravi svojo nalogo. Predvsem pri prezentacijah se mi zdi kul, najbolj mi pa sede seveda, ko doma v postelji zavit v deko gledam filme.
Prišparali pa kupci nič ne bodo $, ampak samo mal placa, ker so cene prenosnikov praktično ostale nespremenjene. Drugače pa verjamem, da je preko touch napravic upravljanje boljše, ampak zaenkrat je sam še nimam |
|||||||
za kolk ga prodas? |
|||||||
Za prezentacije je kul, FrontRow pa zadnje čase itak bol malo rabim. Na začetku sem se rad igral z njim, zdaj pa sem ga že nekako prerasel
|
|||||||
Js pa remote veliko uporablam v postelji, ko furam filme v VLCju. Front Row mi nekako ni všeč.
|
|||||||
+1
|
|||||||
Verjetno ti nic ne prisparas... edino trgovci mal vec zasluzijo Ali to slucajno velja samo pri nas (tako, kot je s tipkovnico, ki jo jemljejo iz skalte in prodajo posebej) ? |
|||||||
Vsepousod. Čeprau se mi zdi to čista bedarija. Isto, kot pri Combo drive-u v MacBooku. |
|||||||
spridom uporabljam apple remote daljinec, me pa zanima slednje.
Gledanje filmo (.avi) format in slik gre super. Ustavi pa se pri gledanjo serij, ki sem jih shranil v iTunes in gledanju posnetkov narejenih s fotoaparatom. Omenjeno lahko brez problemov gledam v itunes-u in iPhoto, ko pa hočem gledat prek "daljinca" pa je slika črna-zvok pa je. Prosim za pomoč. Hvala |
|||||||
|
|||||||
To je zaenkrat še Perian bug, ki pa je vezan na podnapise. LP -J |
|||||||
Ko sem naložil zgornje film oz serijo predvaja 2 sekundi potem je pa zopet črno. Res ne vem kaj bi bilo narobe. p.s. Želim seveda gledati serije in filme preko, ne vem kako se strokovno reče, tega applovega programa, kjer uporabljaš apple romote. LP |
|||||||
Bi prebral prvo moj post? LP -J |
|||||||
je kakšna možnost upravljat maca z nokio in bluetooth-om?
|
|||||||
omisli si sailing clicker pa bo delal marsikaj jest sm to uporabljal z e51 pa sedaj z palmom ... skratka supr je lp M |
|||||||
ja sam ni pa zastojn |
|||||||
Js mam še end Remote za Apple računalnike, ki mi odvečen in še neodpakiran leži doma.
Če bi kdo rad imel, naj mi sporoči na ZS. Ni pa to obljuba darila, ker sem ga tudi sam plačal |
|||||||
Jaz imam apple remote, ki sem a dobil zraven univerzal docka za iPoda in iPhona. Ko ga uporabljam moram samo paziti, da iPhone ni na docku saj potem upravljam iMac-a in iPhon-a hkrati
|
|||||||
Če še ne veš, ga lohk spariš z samo eno napravo. |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |