Ok sori, vrjetn sm 238. po vrsti k bo to vprasu ampak res ne najdem tega na forumu. Mam iphona 2g, zanima me kako z 2.2.1 verzije spraviti na 3.0? prosil bi za kak link do vodica ker ga jaz ne najdem
hvala

| pomoc | |||||

Ok sori, vrjetn sm 238. po vrsti k bo to vprasu ampak res ne najdem tega na forumu. Mam iphona 2g, zanima me kako z 2.2.1 verzije spraviti na 3.0? prosil bi za kak link do vodica ker ga jaz ne najdem

hvala  | 
	|||||

Ja mislm da prek iTunsa.

Ko maš iPhona not klikni check for updates pa ti bo najbrž kr sam posodobu  | 
	|||||

a kr tko?

niso potrebni spet neki jailbreaki in ne vem kaj se...  | 
	|||||

Ne, če hočeš samo OS 3.0 ne. Jailbreak je nekako "nadgradnja", čeprav za jailbreak ne potrebuješ predinštaliranega 3.0  | 
	|||||

ce hoces jailbrejkan 3.0 pa rabis predinstaliran 3.0. 

najprej se naredi v itunes upgrade na 3.0 ali 3.01 in potem z redsn0w jailbreak, potem pa ce je potreba se unlock z ultrasn0w v cydia.  | 
	|||||

Na tem forumu so vsi tečni ko vprašaš nekaj kar jih je že sto in namesto,da bi ti odgovorili bodo raje bluzli v tri dni kak si moreš poiskat ...itd.

Upam da znaš angleško če ne se spet javi tu maš step-by step navodila enjoy. http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4302 Lp.  | 
	|||||

E to sm rabu, hvala

mislm da ne bo problemov z ang  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |