pozdravljeni,a kdo ve za kako dobro aplikacijo za gledanje videa na iphonu(tako da das video v kako mapo na iphone),kot je vlc-iz cydije samo ce je boljsi ker mi vlc steka
| video app | |||||
pozdravljeni,a kdo ve za kako dobro aplikacijo za gledanje videa na iphonu(tako da das video v kako mapo na iphone),kot je vlc-iz cydije samo ce je boljsi ker mi vlc steka
|
|||||
Kolikor vem ga ni. Kaj pa je narobe z iPodom?
|
|||||
ja nc ni narobe,samo ne predvaja drugih formatov moral bi jih pretvarjat
|
|||||
Moral? Ne. Lahko? Ja.
Movie2iPhone si poišči - brezplačen super program za pretvarjanje video formatov v mp4. |
|||||
evo najdu hvala,bom pa pretvarjal,drugace tale vlc4iphone res ni slab samo doloceni kodeki mu mankajo drgac jih ma dost pa pol pri kakem zasteka,a slucajno ves se za en app k je za iphone nek sm zasledu,komplet dele za dolocen avto mas
|
|||||
a mi lohk en pove lokacijo mape v telefonu, kjer se da avi film not, pa da ga vlc prebere...ker tale pot:
/private/var/mobile/Media/vlc4iphone z tele strani: http://www.winandmac.com/mobile/vlc-on-iphone-makes-flash-and-live-video-streaming-has-come-true/ ni prava...oz. na mojmu telefonu je ni. |
|||||
Če je ni, jo pa ustvari.
|
|||||
to pa tut pomislu nism...thenx...dela:)
|
|||||
lahko uprasam kako se uporablja tale vlc4iphone |
|||||
Če mene uprašaš, ni to to...je bolš konvertirat fajle u mp4 pa jig pol z ipodom predvajat...sm ga že dol ruknu.
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |