Jabuk
expose problem pri 10.6
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 27.11.2009 12:08:20
expose problem pri 10.6
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdravljeni!

Ko sem naredil clean install 10.6 na imaca imam eno manjšo a ZELO motečo težavo.

In sicer v meniju Expose ukaz Show Desktop ne dela tako kot bi moral. Slednji ukaz nastavim na eno od tipk (MOUSE 5) na miški (Logitech G9) in ko pritisnem tipko, se nič ne zgodi.

Ko recimo nastavim na MOUSE 5 kakšen drug ukaz (All windows ali Aplication windows) dela OK.
Prav tako ko nastavim ukaz Show Desktop na recimo MOUSE 4, 3 ali 2 NE dela.

Se pravi, da miška in tipke delajo ok. Problem je v ukazu Show Desktop. Če slednji ukaz nastavim na kakšno funkcijsko tipko, pa tudi dela.

PS1: na začetku ko sem nastavu je nekaj časa delalo, s časom pa to sedaj ne dela več.
PS2: v 10.5 je zadeva delala brezhibno.

lp
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Šempas (čez teden Ljubljana)
Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 28.11.2009 11:54:17
Katere driverje imaš? Logitechove al kak Steermouse oz. USBOverdrive? Verjetno boš moral posodobit driverje oz. počakat na update.
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 28.11.2009 12:01:56
Jaz uporabljam steermouse in mi deluje Show Desktop na Snow Leopard brez problema... imam ga pa nastavljenega na tilt wheel...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 28.11.2009 13:47:06
Nobenih driverju nimam.

Mal sem še testeral in ugotovil, da če restrtam (kar pa praktično NE prakticiram) dela stvar! Se pravi, da z nekakšno kombinacijo tipk to stvar nekako "zablokiram". Mal ima na sumu kakšno igranje quakelive, ko dosti pritiskam shift, ctrl, alt in "jabuček". Ko ugotovim s čim povzročim da show desktop ne dela več, javim.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani