Če ima kdorkoli kakšen nasvet kakšeno rešitev se priporočam.
LP
| Iphone in bluetooth | |||||||
Prosim za kakšen nasvet. Imam iphona G3 3.0...... kateri se enostavno preko bluetootha poveže s brezvrvičnimi slušalkami brez problema. In sedaj ko hočem povezat MBP in Iphone skupaj preko bluetootha se najdeta in povežeta a le za kakšno sekundo in takoj zatem se začne spet iskanje v nedogled. Namreč rad bi probal koristiit Iphone kot modem oziroma mobilni internet preko kartice v telefonu.
Če ima kdorkoli kakšen nasvet kakšeno rešitev se priporočam. LP |
|||||||
Probaj it pod bluetooth/izberi iphone/connect to network
|
|||||||
Prvič slišim za model G3
A si mislil g3 kot tretja generacija ali 3G? |
|||||||
Kaj? Prvič slišiš??? Pa saj si prespal celi dve generaciji, sedaj imajo že model 3.0 |
|||||||
Upam da maš vklopljen tethering |
|||||||
Se pardoniram za G3 naj bo 3G.
Probavam vse kar vidim a se ne povežeta. Sem probal še z Nokijo 6300 in vse dela kot mora torej predvidevam da so nastavitve na MBP ok, v iphonu pa najdem samo bluetooth on oziroma off. V meniju BT pa samo išči naprave. So še kje kakšne nastavitve za BT??? LP |
|||||||
Najprej ga spari na MacBooku s pomocjo Bluetooth Setup Assistanta... |
|||||||
Vse lepo poteka do parjenja. Ko MBP določi kodo za parjenje jo seveda obojestransko potrdiš in tu je težava. Na iphonu mi napiše, da se nemore
spariti??? Imam občutek, da z BT na telefonu nekaj ne štima. Kje je v Ljubljani ali okolici servis, da mi prečekerajo Iphone. LP |
|||||||
Imas slucajno namescen in aktiven iBluetooth?
|
|||||||
Tudi jaz nevem kako bi se povezal z MacBookom na net prek iphona, prej mi je s SE brez problema slo zdaj z iphonom pa ne gre. Semze probal it Set up bluetooth device pa ne dela, a bi slo z bluetooth PAN ali kako drugace?
|
|||||||
Najprej moraš vklopiti tethering na telefonu (z ipcc-jem, ali pa na kak drug način), potem moraš spariti telefon z računalnikom, nato se pa povežeš na PAN.
|
|||||||
Tukaj imas jasno napisana navodila >> http://www.aktivnett.no/weblog_entry/plone/weblog/iphone/how-to-use-your-iphone-3g-as-a-modem-tethering
Sem sicer delal brez tega... vendar je postopek enak... |
|||||||
kater prog bi pa biu da bi bluetooth delou z ostalimi napravami?
|
|||||||
|
|||||||
skoda ker niso se za 3.0 nardil ibluetooth ki bi delal! a tistim ki jih pa dela pa najde druge telefone npr. nokio in to
|
|||||||
Zakaj bi se moral registrirati???? Jaz se nisem nic registriral... le namesto tebe sem z Google-om poiskal resitev |
|||||||
Prej sem nekaj zamocil
|
|||||||
zdaj sem probal pa mi je ratalo. je cisto simpl.
|
|||||||
men ese zmer zanima ce se da ustimat tako da si prek bluetootha posiljas stvari tudi na druge telefon ne samo iphoni med sabo!
lp |
|||||||
aplikacija File Share misli, da omogoča da lahko pošiljaš tudi drugi telefonom, nisem pa siguren.
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |