zurnal je objavil tole:
http://www.zurnal24.si/apple-iphone-eksplozija/novice/svet/126044
kaj menite?
| caboom!!! | |||||||||
zurnal je objavil tole:
http://www.zurnal24.si/apple-iphone-eksplozija/novice/svet/126044 kaj menite? |
|||||||||
Ja itak so vedno drugi krivi, bogi Apple
|
|||||||||
baje uporabniki iphone izpostavljajo raznim newtonovim itd. preizkusom.
pol pa prežvi, explodira čez par dni in uporabnik ne ve več, kaj je počel. drugač pa iphone ne sme bit na pretoplem premrzlem... aja, pa kdo je napisal take grozne besede o iphoneu...
huh |
|||||||||
Madona, a bo sploh še kaj dobrega napisanega o jabolčni firmi... Pa telefon ni ok, pa SL ni ok... kaj je zdej to ???
|
|||||||||
ja sej.
apple je za "navadne" ljudi neki čudnega, kar zaničujejo, preden probajo. pa nevem, kje so oni dobil avatarje smileje |
|||||||||
Ko sem o tem brala na Ispazio.net, sem dobila občutek, da se to dogaja na 3G-jih s fw 3.0.
|
|||||||||
iPhone je smartphone - se pravi za pametne ljudi, ne pa za noobe ki mislijo da je samo lep.
|
|||||||||
mater me raz***di to da nekaj pljuvajo po apple pa to po večini tisti, ki še niso imeli bližnjega stika z njihovimi izdelki, tisti, ki pa rečejo, da je iphone neuporaben in, da je samo lep, da je to edino pozitivno pa so ponavadi neki seljaki frajerji(
|
|||||||||
Jest imam 3GS približno 3 mesece in to je prvi sploh moj apple izdelek in lahko samo to rečem ,da me še ni razočaral prej nasprotno sm imel dlančnik asus nekaj novejših nokij kot n85 n95 pa lahko rečem da je iphone raketa med telefoni če temu lahko rečemo telefon saj je že kot mini "mac"
|
|||||||||
ej ni panike... to je bla ziher Nokia ... una Nokia C4 :p
|
|||||||||
Pa kaj ni to en App na Appstoru??? iExplode al nekaj takega??? (za 2,99$)
dowloadaš..... klikneš ikono pa ti začne odštevat 3... 2... 1... pol pač KKkkAAaABbBBBUuuUuUuuMMMMmmmm... seveda si je folk sam kriv sej so si sami downloadali ....eh jaz vam povej, iPhone je zakon!!! |
|||||||||
sej, apple ima najlepše, najmodernejše, ... izdelke, ki so vsaj 5 let pred drugimi in zato so včasih težave.
|
|||||||||
Sama fovšarija jih je! |
|||||||||
točno tako! |
|||||||||
Al pa vse skupi ena velika reklama
|
|||||||||
mislim, da ne. apple ma zadost dobre reklame |
|||||||||
To je samo virtualna eksplozija ampak tako kot imajo zdravila stranske učinke, tako jih lahko ima tudi aplikacija Verjetno si mislil to aplikacijo: ![]() |
|||||||||
po mojem ne more aplikacija eksplodirat iphone.
če pa lahk: nastaviš app, da ti raztrešči ajfon (uporabno, če želiš novga, ker je star popraskan |
|||||||||
jaz sploh ne vem, kak iPhone deluje. se nisem bila ponosna lastnica. je malo drag, ampak glede na to, da se govori, da bo v SLO kmalu ... bomo vidli, kolk je res, ampak vseeno.
|
|||||||||
Kmalu?... jaz pravim 2011, morda sem optimist |
|||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |