Jaz sem ga do zdaj čistil z krpico (micro-fiber), ampak zdaj je ekran že tako masten, da bi mogel poseči po kakšnem čistilu
| Kako ga čistite? | |||||||
Kot že naslov pove me zanima, kako čistite svoj iPhone?
Jaz sem ga do zdaj čistil z krpico (micro-fiber), ampak zdaj je ekran že tako masten, da bi mogel poseči po kakšnem čistilu |
|||||||
S priloženo krpico
|
|||||||
Žal je 3Gs nima priložene
|
|||||||
Dobr da jo mam še od 2G-ja
|
|||||||
Jaz ga tut s to priloženo krpico ali pa s krpico za očala...super sčisti, je pa res, da se (predvsem na črnem) tak potem takoj vse pozna gor
|
|||||||
Ravno zato je pa beli (sploh 3Gs) tako zakon!
|
|||||||
ja, bel<3
|
|||||||
z Apursilom...
|
|||||||
Z majico, ki jo imam v tistem trenutku na sebi.
|
|||||||
Al pa z jopco, pomožnosti z zadrgo
|
|||||||
Jaz zaslon sčistim z majco in stelexom. Eno kaplico na prst, razmažem po zaslonu, spoliram z majco in je čist kot solza. Delam pa že eno leto, pa se še ne pritožuje!
Lp |
|||||||
stelex ali večerna sapica ki vsebuje že malo alkohola
drugače pa gate ta dolge podčrtane z rumeno super čistijo |
|||||||
Čistim ga z blagim alkoholom in mikro krpico. Če se vam precej masti zaslon , si nabavite folijo za celo spredno stran. Razlika je očitna
|
|||||||
ti si naš |
|||||||
Večina ma črne,... v čem vm je bev tok lepši Se kej mn poznajo odtisi, praske,...? |
|||||||
Lepši je meni se ne poznajo praske le na logotipu...
|
|||||||
Moj logotip jih tudi privlači kot magnet! |
|||||||
Se s stelexom in podobnimi čistili sme čistit tudi ekran od MacBooka (White)? Ne bi rad poškodoval ekrana, da bi mi potem kakšne čudne barve kazal.
|
|||||||
Na črnem se res fulllll pozna vsak odtis(enako kot na ekranu), se pa na belem pozna vsak risek itd. Malo me je strah, da bi dobil "iPhone bolezen".
Kaj te vem...zdaj mam belega pa sem bila navajena na črnega...v bistvu je relativno vseeno. Edino, kar se mi zdi je to, da je bel bolj tisti tipični Apple look. Pa je varno to čistit s steleksom? Ga full razredčite? Mene je kar malo strah in čistim samo s krpico pa res pazim, da se ne "zamasti" itd. |
|||||||
Najboljse je cistit z vlazno krpico, ki jo namocimo v cisto vodo in jo potem ozememo. Druga opcija pa so tudi vlazne krpice, ki se uporabljajo za ciscenje ocal.
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |