Pa dejte čim bolj napisat vaše iskušnje, da se bom lahko pravilno odločil
lp
Andrej
| Sygic... | |||||||
mene pa zanima vse okoli te navigacije in a se jo splača dat gor
Pa dejte čim bolj napisat vaše iskušnje, da se bom lahko pravilno odločil lp Andrej |
|||||||
Pri navigonu sem ti odgovoril, ampak sedaj pa vidim, da si malce pretiraval. Vsa tri vprašanja bi lahko združil v eno in zadeva bi bila dosti bolj prijazna, tako pa izpadeš (milo rečeno) nenavaden |
|||||||
ok...da mal obrazložim širšermu občinstvu...Teme so že obstajale, pa so bile pobrisane...meni osebno je vse okoli omenjenih navigacij vse kristalno jasno, vendar je velik krog uporabnikov, ki jih te stvari zanimajo oz. bi jih zanimale. Če vas toliko moti, da je en uporabnik odprl tri teme, ki se navezujejo na različne tipe navigacij...ne vem, kje je point.
Odgovori in prispevaj k dvigu nivoja foruma ali pa ostani tiho in si misli svoje. Seveda pa je tu še opcija zasebnih sporočil v primeru vprašanj, ki niso tehničnega značaja. lp Andrej |
|||||||
Moti me. Ne vem na katero temo naj ti odgovorim. Odgovori se drobijo po treh različnih temah in na koncu ni jasno nič. Poglej temo iphone iz Italije - celo temo lahko slediš na enem mestu in dobiš relevantne informacije. |
|||||||
|
|||||||
[quote="iExpert"][quote="b0j3"][quote="Anddrej"]ok...da mal obrazložim širšermu občinstvu...Teme so že obstajale, pa so bile pobrisane...meni osebno je vse okoli omenjenih navigacij vse kristalno jasno, vendar je velik krog uporabnikov, ki jih te stvari zanimajo oz. bi jih zanimale. Če vas toliko moti, da je en uporabnik odprl tri teme, ki se navezujejo na različne tipe navigacij...ne vem, kje je point.
Odgovori in prispevaj k dvigu nivoja foruma ali pa ostani tiho in si misli svoje. Seveda pa je tu še opcija zasebnih sporočil v primeru vprašanj, ki niso tehničnega značaja. lp Andrej[/quote] iPhone iz Italjie je pa res zgled preglednosti, ja Moti me. Ne vem na katero temo naj ti odgovorim. Odgovori se drobijo po treh različnih temah in na koncu ni jasno nič. Poglej temo iphone iz Italije - celo temo lahko slediš na enem mestu in dobiš relevantne informacije.[/quote]iPhone iz Italjie je pa res zgled preglednosti, ja Hej, na enem mestu imaš vse podatke (samo hudo moraš brskati |
|||||||
Na voljo je nova verzija Sygic Maps
![]() |
|||||||
In po vrhu je nova verzija v akciji za 59.99€. Res me mika, da bi jo kupil, ceprav sem veliko bral, da je Sygic najslabsa navigacija na iPhonu. Kako se vam zdi po tem updejtu?
|
|||||||
Meni se zdi Sygic se najboljsi... edino ni najlepsi
|
|||||||
Jest a to mislis tudi glede hitrosti povezave s sateliti?
Kako je drugace pokritost, boljsa kot Navigonova? Glede natancnosti hisnih stevilk me predvsem zanima? Kaj pa glasnost in razlocnost glasu med navigacijo? Malo me je strah, zdaj dat 60 za sygic, pol pa bi ugotovil, da sem vec vstran vrgel, kot pridobil. |
|||||||
Pa se to, kako je glede POI tock, dodati nove je zafrknjeno ne?
|
|||||||
Če potrebuješ samo za slovenijo in balkan, imaš Navigon Eastern Europe za 50eur. Od zahodnih držav ima še Avstrijo...
|
|||||||
Ja to sem videl, ampak za 60 je pri Sygicu trenutno v akciji cela Evropa. Se mi zdi kar dober deal.
|
|||||||
Na voljo je nova verzija Sygica oz. osvezitev kartografije...
![]() |
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |