Prispevek: #1 Objavljeno 08.11.2009 17:44:03 Player
A ima kdo kakšen preizkušen nasvet kateri movie player za iPhone podpira kar največ formatov in dela BP. Nasnel sem si npr. VLC4iPhone pa mi ne dela v redu. Pri Avi npr. ni zvoka, pri ostalih 3 formatih ki sem jih hoel probat pa sploh nisem uspel zagnat. Probal sem še nekaj ostalih variant iz Cydie pa niso zadovoljive.
Hvala!
Hm... ciz tko uprasam.. ti ni lazje pretvorit film v format ki ga iphone po defoltu razume? Pa ce se ne motim s tem se skrcis film in imas zato lahko vec filmov oz prostora?
Če imaš Windowse je Movie2iPhone zelo dober brezplačen in enostaven lightweight programček za konvertiranje praktično vseh formatov v mp4 format za iPhone s podporo integracije podnapisov.
Mam sam mac-a in je to tut del problema. Že v štartu sm našu ful manj konverterjev k za windowse zdej pa mal testiram in se mi zdijo res počasni. Pa še potem mam podvojeno vse, ker si na kompu raje shranim take formate kot so original, da ostanejo bolj kvalitetni k tisti za na iPhone. In učasih bi si rad res kej na hitrco gor fliknu da bi po poti domou že lahko pogledou
Evo sem potestirou Video converter. Konvertirou sm v MPEG-4 z visoko resolucijo. Na računalniku vse normalno dela, tudi v iTunse lahko dodam. Ko pa hočem sync-at na iPhone pa filem enostavno preskoči, kot, da je že gor pa v resnici ni.
Ima kdo kakšno rešitev, sli pa vsaj približno ve kje sem ga polomu????