Jabuk
Airport Express problem - ozivitev in delovanje IPTV
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 10.03.2009 11:18:36
Airport Express problem - ozivitev in delovanje IPTV
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Imam problem z Airport Express... Z Macbookom sem se igral z nastavitami (client mode), vendar se po enem izmed resetov ni več prižgala zelena lučka.

Gori in utripa samo še rumena. Probal sem tudi factory default reset, pa je še vedno rumena in airporta macbook ne spozna...

Mogoče ve kako bi lahko dostopal do Expressa, mogoče preko USB?

ps: rabim pa zato, ker sem včeraj "pomotoma" naredil obtežilnik za papir iz dobrega starega Linksysa... (če ima kdo JTAG kabel se priporočam)

Nazadnje urejal/a Matty Sre 11. Mar 2009 22:32; skupaj popravljeno 1 krat
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 11.03.2009 16:34:16
Re: Airport Express problem
Matty je napisal/a:
Imam problem z Airport Express... Z Macbookom sem se igral z nastavitami (client mode), vendar se po enem izmed resetov ni več prižgala zelena lučka.

Gori in utripa samo še rumena. Probal sem tudi factory default reset, pa je še vedno rumena in airporta macbook ne spozna...

Mogoče ve kako bi lahko dostopal do Expressa, mogoče preko USB?

ps: rabim pa zato, ker sem včeraj "pomotoma" naredil obtežilnik za papir iz dobrega starega Linksysa... (če ima kdo JTAG kabel se priporočam)

hmm trapasto ampak če vklopiš airport pa zalaufaš Utilities/Airport Utility ti ga not ne najde ?? men ga po factory resetu v airportu ni najdu tm not pa Very Happy

lp Avi
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 11.03.2009 22:31:47
no, epilog... factory default reset sem naredil in ga ni spoznalo prek wifija, niti preko etherneta... na koncu mi je ratalo ko sem v tretje naredil factory reset...

naceloma sedaj dela... yipppieee... Smile

imam pa drug problem... T2 optika in Airport express... mogoce kdo ve kaksne nastavitve bi morale biti, da bi lahko preko VLCja streamal tv? Ce prikljucim direktno dela, preko AE ne... vem, da je treba v obicajnih routerjih ("imel" sem linksysa, pa sem "pomotoma" iz njega naredil obtezilnik za papir - sedaj cakam na en kabel da ga ozivim) treba izkljuciti filtriranje multicast in odpreti port 5000 UDP...

v AE mi ne rata... skrbi me tudi to, da ce nabavim novi Airport Extreme, da tudi ne bi mogel nastimati teh stvari...

Zal na forumu T2 neta nisem nasel nic uporabnega glede appla...
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 19.08.2009 15:27:54
mene pa zanima kje najceneje dobit ta ruterček airport express Rolling Eyes
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani