Zdravo,
danes sem iz Avstrije od ponudnika T-mobile dobil Iphone 3GS 16GB, katerega sem dal odkleniti. Ko so mi ga odklenili sem vanj vstavil sim kartico, vendar mi telefon ne zazna omrežja. Kaj storiti?
lp

| Problem z omrežjem na Iphone-u 3GS | |||||

Zdravo,

danes sem iz Avstrije od ponudnika T-mobile dobil Iphone 3GS 16GB, katerega sem dal odkleniti. Ko so mi ga odklenili sem vanj vstavil sim kartico, vendar mi telefon ne zazna omrežja. Kaj storiti? lp  | 
	|||||

Poišči si vodiče za odklep na forumu Navodila in si ga sam odkleni. Ni težko. 

| 
	|||||

nikjer nism zasledil 3GS 

| 
	|||||

Poglej bolje. 

| 
	|||||

Telefon so ti jailbreakali, niso ti ga pa unlockali. 

| 
	|||||

Na namizju imas ikono z napisom Cydia? Ce odpres Cydio, ali med namescenimi programi najdes UltraSnow? Ce je odgovor na vse DA, potem preveri se, katera verzija UltraSn0w-a je ... Ce je 0,8, potem ne smes imeti aktivne zascite SIM kartice (izkljucen PIN) in probat moras parkrat dat v Airplane mode in nazaj... Malo bolj podrobno opisi, kaj se sploh dogaja ...  | 
	|||||

cydia je,medtem ko ultrasnowa ne najdem oz. ga nikjer ne zasledim...? 

| 
	|||||

Potem je ocitno samo jailbreakan in je to razlog, da ne najde omrezja... Namesti UltraSn0w po navodilih tukaj >> http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4253  | 
	|||||

hvala hvala hvalA:) it works:P 

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |