Jabuk
Izbrisalo USB disk?
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 10.08.2009 21:45:28
Izbrisalo USB disk?
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Na AppleTV bi rad namestil Boxee. Ko sem na iMacu zagnal APTV USB creator sem vstavil USB ključ. Stisnem create using in image se prične nameščat na zunaji USB disk namesto na ključ!!!! To je trajalo cca.2 min in sedaj mi za USB disk piše PATHSTICK,kar bi moralo na USB ključu. Ali mi je sformatiralo USB disk?! Namreč na disku je sedaj program za namestitev Boxee-a. Kje so moje datoteke ki so bile na disku? Nekako ne vrjamem,da je zbrisalo cca. 400GB datotek. Prosim pomoč.

LP,
Goran
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 10.08.2009 21:52:39
Re: Izbrisalo USB disk?
gorko1 je napisal/a:
Na AppleTV bi rad namestil Boxee. Ko sem na iMacu zagnal APTV USB creator sem vstavil USB ključ. Stisnem create using in image se prične nameščat na zunaji USB disk namesto na ključ!!!! To je trajalo cca.2 min in sedaj mi za USB disk piše PATHSTICK,kar bi moralo na USB ključu. Ali mi je sformatiralo USB disk?! Namreč na disku je sedaj program za namestitev Boxee-a. Kje so moje datoteke ki so bile na disku? Nekako ne vrjamem,da je zbrisalo cca. 400GB datotek. Prosim pomoč.

LP,
Goran

Verjetno nisi izbral, katera enota bo patchstick in je vzel prvega, ki ga najde (tvoj zunanji USB disk)... in se bojim, da ti je izbrisal oz. formatiral disk...

Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 10.08.2009 22:06:19
Točno to. Pozabil sem izbrati pot do USB ključa,zato je izbralo kar eksterni disk.
Preden sem skapiral je bilo že prepozno. Dobro, iTunes arhiv,ki mi je najbolj pomemben imam kopiran na drugem disku. No šlo pa je enih 30 novih filmov.
Bo že.... Sam sem kriv,ker si ne nastavim Time machine. Tupa glava Embarassed

LP,
Goran
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani