Ni prostora? Namesto ikonce baterije bi bili komot %.
| iPhone X | |||||
Ni prostora? Namesto ikonce baterije bi bili komot %.
|
|||||
Sem imel enak problem in ga rešil z odjavo in prijavo v iCloud. Hvala. _________________ Atari 130xe, xc12, 2x cx40, SIO2SD in kabli |
|||||
Ma te % bi lahko stalčli komot v samo ikono baterije |
|||||
Se tud jaz strinjam. Me pa preseneča baterija! Sam telefon pa brez pripomb, vse dela bp. Res da je drag ampak sploh v primerjavi z androidi je uporabniška izkušnja na povsem drugem nivoju. No pa ne želim odpirat debate kaj in zakaj je nekaj boljše.
Moram si samo nabavit nek ok etui ker je tel. spolzek zaradi stekla... |
|||||
|
|||||
je kdo že naletel na fake iphone x, kaj točno je treba gledati, da se ne nategnem?
|
|||||
Mislim da fejk iPhone X ni težko prepoznati, ker se notcha in ekrana nobenemu poceni kitajcu ne splačat naredit takega kot je na iPhone. Kupi telefon z računom, ali v trgovini ali privat. Lahko si tudi pogledaš na YT kako izgledajo fejki. Ampak jaz do zdaj nisem videl fejka podobnega kot so bili pri prejšnjih modelih. X je pač nekaj kar se ne splača 1:1 fejkat. |
|||||
Če ima naložen android. |
|||||
Oči se že ozirajo v september, tako, da me Telekomova zaloga ne gane. _________________ Apple Watch Series 10 GPS 46mm Jet Black Aluminium with Black Sport Band iPad Pro M2 11" Wi-Fi 256GB Space Grey (4th gen.) + Apple Pencil (2nd gen.) Apple TV 4K HDR 64GB (2. gen., 2021) AirPods Max Space Gray + Silicone Case (Black) iPhone XS Max 256GB Space Grey + Apple Leather Case (Black) iMac 27 5K i7 4.2GHz Kaby Lake, 6TB Fusion Drive, 64GB RAM DDR4, 8GB Radeon Pro 580, mid 2017 |
|||||
A septembra bo ze X2 na prodaj, ali bo samo predstavljen?
|
|||||
Kako se bo imenoval, je se uganka... je oa velika verjetnost, da bo takrat predstavljen in dva tedna za predstavitvijo ze naprodaj... Vsaj tako je bilo zadnja leta |
|||||
@jest kaksna bo cena? Mislim v paketu pri A1 in kdaj zacnejo sprejemati prednarocila?
|
|||||
To moras pa koga drugega vprasati |
|||||
Jaz sem vceraj vzej x na telekomu in sem dober za dve leti
_________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Letos kar se tiče iPhonov pridejo ven iPhone 9, in X Plus. Drugega 99% ne bo, ker praktično ni nobenih leakov in to je čist v nasprotju z prejšnjimi leti. Izboljšano verzijo X se pričakuje 2019.
|
|||||
|
|||||
Ming-Chi Kuo je v enem izmed svojih zadnjih tweetov povedal, da LCD iPhona z notchem ne bo.
Macrumours je tudi stran z bolj bogimi leaki. Lani so npr. tudi napisali da je notch fejk zadeva in da tega ne bomo videli, da si Apple nekaj tako brez stila ne bi privoščil. |
|||||
ima kdo izkusnje s tole trgovino:
http://www.gsm-servis.com/si/apple-iphone-x-64gb-space-gray-i19454.shtml hvala |
|||||
Pozdravljeni,
kupil sem iPhone X pri Telekomu 2 tedna nazaj. Presentilo me je, da je zadnja stran telefona brez oznak "CE" "kante za smeti" Telefon je očitno namenjen SLO trgu, ker so notri celo SLO navodila ampak do sedaj so imeli vsi iPhone-i te zadeve zadaj (ok ameriški nimajo). Ali kdo ve, je to kaj novega v EU? Si je Apple izboril da lahko prodaja brez teh oznak? |
|||||
tudi ženin, kupljen na telekomu ima CE kot tvoj
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 42, 43, 44, 45 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |