| _Bella_ je napisal/a: |
| V eni izmed poslovalnic v Mariboru so mi danes rekli, da lahko pričakujemo SMS jutri ali najkasneje v petek... |
Ma, men so enako rekl že 25. novembra, pa da bodo v pondelk (28.) telefoni pr njih, v sredo nato pa že na voljo...
| SiMobil in iPhone 4s | |||||
Ma, men so enako rekl že 25. novembra, pa da bodo v pondelk (28.) telefoni pr njih, v sredo nato pa že na voljo... |
|||||
Pol pa eno Ivodko |
|||||
|
|||||
Torej jutri ali pojutrišnjem, a? Priznam, da ne verjamem več, problem pa je, da na Simobilu ne najdem nobenega drugega primerljivega telefona po primerljivi ceni (aparat/paket), sicer bi ga že nabavila. Da Mobitelove ponudbe niti ne omenim...
|
|||||
Saj veš:
Kmalu. Zelo kmalu |
|||||
ob šterih sem biu na simobilu in mi je gospodična rekla da jutri ali pa v petek dobim sms
|
|||||
Anel_likic, katerega imaš naročenega?
|
|||||
16GB bel...kaj tudi ti v postojni naročen?
|
|||||
Ne, v LJ, ampak malo tipam, da vidim, če se tudi mene (32G bel) usmilijo
|
|||||
aja...no upam da bomo vsi dobili
|
|||||
Upam tudi jaz. hvala
|
|||||
Lahko potrdim, da pridejo v naslednjih dneh male pošiljke ..
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
če ne dobim jutr sms-a pa bo kdo dobil sms ki ga je že nabavil, se priporočam
|
|||||
A kdo ve, ali pridejo tudi 32ke? Sicer pa super!
|
|||||
Do konca tedna naj bi prihajali (že jutri) tudi 32ke .. Beli in črni ..
No worrys, SIRI vam bo že pela Jingle Bells _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
|
|||||
superca
![]() _________________ Iphone 14 Pro 128GB Iphone 13 Pro 128GB Macbook pro M2 13" Apple TV 4K 128GB Apple watch Ultra Home pod mini Blue and yellow. |
|||||
Simobil Si.mobil
@ @primoz_93 Saj veš da ti tega ne bomo potrdili dokler ne bo uradno a ne? Tudi jaz mislim in upam da sedaj se gre pa zares! _________________ iPhone 6S, iOS 9.1 MacBook Pro (Retina, 15-inch, Mid 2014) OS X El Capitan, 10.11.1 |
|||||
Torej to zdaj ni natolcevanje?
|
|||||
Jz sm bil dons na Simobilu v Kranju prav kolega k tm dela da bo kmal kmal sam pa da ne sme nč povedat sm pa 16 v čakalni vrsti za iPhone 4s 16 white
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 42, 43, 44, 45 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |