Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5
V Mstore ŽE popusti!?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: LJ
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #81   Objavljeno 14.04.2009 18:34:51
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
suicidal je napisal/a:
Meni že odpiralni čas ene izmed trgovin v LJ pove veliko o pripravljenosti prilagajanja kupcu:

Citiram:
Delovni čas

Od ponedeljka do petka
od 8:00 do 16:00 ure.
V soboto zaprto.

Za človeka, ki hodi v službo je to Sad

EPL?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Ljubljana - Golo
Ni navedeno

Prispevek: #82   Objavljeno 15.04.2009 09:14:45
Sj si morš dopust vzet, da greš lahko kupt MAC-a v tako trgovino. Crying or Very sad
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #83   Objavljeno 15.04.2009 11:08:44
iExpert je napisal/a:
EPL?

Da. Pa da ne bomo ostalih zanemarili:

M-Store, Gradec:
Mo- Fr: 10:00 - 19:00
Sa: 10:00 - 17:00

iStore CityPark, LJ:
pon-pet: 9:00 - 21:00
sobota: 8:00 - 21:00
nedelja: 9:00 - 15:00

Samo kaj ti pomaga iStore, če nimajo, ne vejo kdaj bodo dobili, ali so sploh imeli ... (po mojih izkušnjah)

iStyle, LJ:
pon. - pet.: 9:00 - 19:00
sob.: 9:00 - 13:00

Približno enako kot iStore.

Drugih pa še nisem obiskoval.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Šempas (čez teden Ljubljana)
Ni navedeno

Prispevek: #84   Objavljeno 15.04.2009 20:11:52
Zato pa imamo internet in hitro pošto. Very Happy
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #85   Objavljeno 15.04.2009 21:03:09
Verjetno me boste linčal za tale post Smile

Men je pa EPL zadnje 3 mace, ki sem jih kupil pri njih pripeljal v delavnico, mi jih postavil na mizo in še naložil ves software, ki sem ga zraven kupil (adobovi paketi). Sproti so mi (brezplačno) potegnil še kak mrežni kabel, da ne govorim o zanimivih insiderskih informacijah iz Mac scene, ki smo jih naklepetali. To pa vsak Mac addict zna ceniti.

Res da se že dolgo poznamo, še iz časov, ko je bil to pri prodaji macov običaj. Sam si težko predstavljm, da bi ti fantje iz EPLja bli res take pošasti.

Verjetno boste rekli, da sem plačal precej več, kot drugje, samo meni se ni zdela bistvena razlika. (pa ne mešat tuki anglije, ki je aktualna le zadnjih nekaj mesecev zaradi kurznih razlik)

Nočem, da bi me imeli za nekega promotorja EPLja, vendar se mi je zdelo mal preveč negativno, kar ste napisali. Al pa sam mene tam marajo? Kaj pa vem. Smile

(se kar bojim na Pošlji prtisnt ... ha, ha, ha)
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: blizu
Ni navedeno

Prispevek: #86   Objavljeno 15.04.2009 21:28:25
Tudi jaz imam z EPL zelo dobre izkušnje, no, v bistvu najboljše, saj sem do sedaj vse tam kupoval, razen nekaj malenkosti v iStyle-u.

Tudi pri cenah se potrudijo, pač v okviru zmožnosti glede na naš majhen trg in povpraševanje.
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #87   Objavljeno 15.04.2009 23:25:40
@ macata:

meni so v EPL sicer instalirali Mac OS X na MacBooka, ki sem ga tam kupil, vendar z imenom User. Sicer ni big deal, ampak imam vseeno raje personaliziran računalnik, kot da mi piše tam User.

Na ostalih dveh je moje ime kot uporabnik; enega sem kupil v EPL (iMac), enega v M-Store (MacBook Pro).

--------
Na, zdaj zgleda kot da se hvalim, kaj vse imam doma Laughing Very Happy
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #88   Objavljeno 16.04.2009 06:51:59
@muse in @macata: sta že kaj kupila v M-store?

@suicidal: namestitev Mac OS X na nov Mac? Se hecate? Wink Računalniki pridejo iz tovarne za nemšečnim Mac OS X. To, da ti po njem šarijo in kaj nastavljajo, je kvečjemu moteče. Ko odpreš novega Maca, se ti mora na ekranu pojavit pozdravni video, potem pa še izbira jezika - v nadaljevanju sam nastaviš svoje uporabniške podatke...
Ta postopek je čist simpl in ga zna izvesti vsakdo, ki zna angleško.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #89   Objavljeno 16.04.2009 07:52:29
Bistvo je, da se meni niso zdeli pri EPL neke posasti, kot ste jih tukaj opisovali.

Pa saj ni vazno.

____
Ja vem, da je sistem vedno instaliran, samo ce se ne motim, ni bil vedno tovarnisko nalozen. So ga nalagali prodajalci, preden so ti predali masino.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #90   Objavljeno 16.04.2009 07:58:34
@mitjaP: Ne v M-store pa se nisem nic kupil. Mi blizje EPL Wink
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #91   Objavljeno 16.04.2009 08:09:51
MitjaP je napisal/a:
Ko odpreš novega Maca, se ti mora na ekranu pojavit pozdravni video, potem pa še izbira jezika - v nadaljevanju sam nastaviš svoje uporabniške podatke...
Ta postopek je čist simpl in ga zna izvesti vsakdo, ki zna angleško.

No, to sem mislil. V EPLu sem kupil MacBooka, dal nadgradit RAM, so me pa tudi prikrajšali da sam vpišem uporabniške podatke. Tako je uporabnik na MacBooku User.

Vem, da je čisto simpl, zato ne razumem zakaj so to delali na EPLu. No ja, pa pustimo zdaj to, z njimi (EPL) se tako ali tako ne ukvarjam več.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Trebnje
Ni navedeno

Prispevek: #92   Objavljeno 16.04.2009 08:45:04
Sedaj ko so se strasti v tej temi malo umirile Smile bom še jaz prispeval svoje izkušnje z Slo prodajalci (čeprav verjetn bi to bilo bolj z v drugo obstoječo temo)....

Sem sicer že gledal za nakup v M-store vendar ko je prišel čas nakupa in čas kalkulacije je bilo tako da mi je bilo lažje kupiti zadevo v SLO. Drugi razlog pa je bil vedno hitrost in praktičnost nakupa v Slo (dopoldne rezerviram računalo, dobim predračun ga plačam in ga ob 14 uri dvignem). Sem iz Dolenjske tako da me nakup v AU ne pride tako bistveno ceneje....

Kupil sem MacBook black + nadgradnja ram-a v EPL (prva izkušnja z slo prodajalci) in moram povedati da je bil prvi stik z njimi daleč od pozitivnega... neresnost, neažurnost in dobil sem občutek arogance (češ nekaj poceni kupuješ...) AMPAK to samo od ene osebe ki dela tam, ko sem stopil v kontakt še z ostalimi iz EPL-a (Miloš, Igor) je zgodba postala drugačna... (tako da tukaj je predvsem problem pri prodajalcu/ki ki pride oddelat 8 ur in jo briga za vse ostalo važno da je 8 ur tam in to je to). V tem primeru sem dobil nedotaknjeno računalo seveda razen nadgradnjo rama.

Tukaj moram še dopisati da ko mi je crknil disk pri MB-u sem ga nesel k njim šel na kavo v tem času so mi dali nadomestni disk, ko so dobili disk za zamenjavo so me poklicali sem jim ga prinesel šel na dve kavi so mi zamenjal disk in prekopiral vse podatke. (vse je bilo v garanciji brez kakršnihkoli doplačili)

Ko sem kupoval iMac-a 24" + nadgradnja rama sem dopoldne ob 11 uri dobil predračun ga plačal ob 13 uri dvignil pri njih. Tukaj je bil ustvarjen user (predvidevam da zaradi tega ker so testirali ali je z ramom vse ok...) ker sem itak preko TM prenašal vse podatke iz MB-a na iMac-a se zaradi tega nisem obremenjeval. Po drugi strani pa mi je godilo ker so preverili zadevo predno so jo dali iz rok. Ne pa da pridem domov in ugotovim da ne dela...

Nazadnje pa sem kupil MBA pri iStyle ki je bil v akciji (999€). Moram reči da so me tudi pozitivno presenetili dopoldne sem poklical ga rezerviral (zadnjega) in rekel da ga pridem popoldne dvignit (brez plačila po predračunu - plačilo z gotovino). Prodajalec je rekel ni problema in res me je čakal tam MBA (neodprt original zapakiran) sem bil kar malo presenečen, ker ni imel nobene garancije da ga bom res prišel iskat in bi ga lahko brez zadržkov prodal (se mi ne bi zgodilo kaj podobnega prvič).

Tako da do sedaj so bile izkušnje takšne in drugačne na koncu pozitivne z Slo prodajalci kot rečeno za m-store ali katere druge prodajalce ne morem komentirat ker nisem imel izkušenj z njimi. Mi pa po pravici gredo na ku.... prodajalci ki skubijo original pakete in me vse mine da pri njih karkoli kupim. Prav tako me vse mine ko pridem na stran od D1 ker jim kot prvo stran dela šugavo potem pa imajo navedenih še en kup istih Apple računalnikov pa čisto vsak z drugačno ceno....

Moram pa povedati da vse kupujem na firmo in da poleg standardnega rabata na plačilo po predračunu dobim še kakšen popustek zraven zato se mi cenovno ravno ne da lazit v AU.

lp
Jabuček

Jabuček

Kraj: Novo mesto
Moški

Prispevek: #93   Objavljeno 16.04.2009 08:59:37
Samo kot opombo, da te pride ceneje kot v AU, ker kupuješ na firmo in z predplačilom ni res. Sam kupujem na firmo, plačam po predračunu in poleg tega da je osnovna cena nižja, da ne rabim plačati DDV-ja in le tega čakati 90 dni da dobim nazaj dobiš prav tako rabat za predplačilo po predračunu. vsekakor se izide, da si v velikem plusu. Sam sem nabavil v marcu iMaca in TC, v aprilu Mac Pro-ja. Skupni rezultat z bencinom 2x in vinjeto 500eur v plusu pred slovenskimi cenami + ddv imam v žepu Smile. Če 500eur ni vredno 5-6 izgubljenih ur potem pa je itak vseeno tud če je cena +100% Smile

Kar se tiče dobave, iMac-a dobil v 2 dneh, medtem ko ga v Sloveniji ni bilo še 3-4 tedne. Mac Proja, naročil BTO in ga dobil v 10-ih dneh, medtem ko je v Slo dobava 30 dni minimalno ... zna se zgodit da skoči do 2 mesca komot.

Tistemu, ki se gre za vsak euro pridobljen in pač izgubljeno polovico dneva za izlet vsekakor priporočam AU ker se prišpara. 10EUR pa 10EUR, moji na žalost ne rastejo na drevesu.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #94   Objavljeno 16.04.2009 09:15:35
macata je napisal/a:
Bistvo je, da se meni niso zdeli pri EPL neke posasti, kot ste jih tukaj opisovali.

Pa saj ni vazno.

____
Ja vem, da je sistem vedno instaliran, samo ce se ne motim, ni bil vedno tovarnisko nalozen. So ga nalagali prodajalci, preden so ti predali masino.

Vedno tovarniško nameščen - že iz starih časov Smile
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #95   Objavljeno 16.04.2009 10:54:52
Jaz sem v "torbi za prenosnik" videl tud podcenjujoč ton prodajalke. Dejstvo pa je, da za isto ceno, kot mi ponujajo stari model dobim iz UK novi model s poštnino vred.

Vam bom pomagal do ugotovitve:

http://www.cancomuk.com/Home/Clearance/Previous-Models/Product/64481?Apple%20MacBook%20Pro%2017%22%202.66GHz%20Intel%20Core%202%20Duo%204GB%20%2f%20320GB%20%2f%20NVIDIA%20GeForce%209400M%20%2b%209600M%20GT%20512MB%20%2f%20SuperDrive%20%2f%20AirPort%20Extreme%20%2f%20Bluetooth
- Hide quoted text -

2009/4/16 Aleksandra Dobrić <sandra.dobric@istyle.si>

Pozdrav,

se strinjam za razliko 90€ se vam splača, ker za ta znesek dobite torbo za prenosnik.

Lep pozdrav

On Apr 16, 2009, at 10:19 AM, Mitja Podpecan wrote:

> Hvala,
>
> Bom kupil v tujini pri www.cancomuk.com.
>
> lp,
> M.
>
>
> 2009/4/16 Aleksandra Dobrić <sandra.dobric@istyle.si>
>
> Pozdravljeni,
>
> žal je posredovana cena najnižja možna opcija.
>
> Lep pozdrav
> On Apr 16, 2009, at 10:11 AM, Mitja Podpecan wrote:
>
>> Po spodnjem bi bil meni ponujeni vreden 1800 EUR:
>> http://www.macnews.de/datenbanken/gebrauchtpeisliste/Mobile/111787.html
>>
>> Glede na to, da je nov, bi me zanimal, če se zmenimo za 1990 EUR. Po potrebi vprašajte nadrejene.
>> Prosim za hiter odgovor.
>>
>> lp,
>> M.
>>
>> 2009/4/16 Aleksandra Dobrić <sandra.dobric@istyle.si>
>>
>> Pozdravljeni,
>>
>> žal so ti računalniki že razprodani.Na voljo je 17" MacBook Pro 2.53GHz 2x2GB 320GB resolucija 1920x1200
>> Nividia 8600M GT 512MB za 2290 €.Nazalogi sta še 2 kosa.
>>
>> Lep pozdrav
>>
>> On Apr 16, 2009, at 9:46 AM, Mitja Podpecan wrote:
>>
>>> Zdravo,
>>>
>>> Prosim za hiter in kratek odgovor. Ali je tale računalnik v akciji pri vas: http://www.istyle.si/data/macbook%20Pro%202.5.pdf
>>>
>>> računalnik, ki ima resolucijo 1920*1200 ali ne
>>>
>>> Hitro informacijo potrebuje zaradi morebitne rezervacije.
>>>
>>> lp,
>>> Mitja
>>
>>
>> Sandra Dobrić
>>
>> Prodaja
>>
>>
>> <Picture 1.png>
>>
>> Apple Premium Reseller
>>
>> <Premium_Reseller_32px.gif>
>>
>>
>> Ulica Vita Kraigherja, 2000 Maribor • PE iStyle - Ljubljana • Gosposvetska 6, Ljubljana Tel: 01/231 40 10, Fax: 01/231 40 11• PE iStyle Vic-Rudnik - Supernova, Jurckova cesta 223, Ljubljana Tel:01/427 32 16 • email: sandra.dobric@istyle.si
>>
>>
>>
>>
>>
>
>
> Sandra Dobrić
>
> Prodaja
>
>
> <Picture 1.png>
>
> Apple Premium Reseller
>
> <Premium_Reseller_32px.gif>
>
>
> Ulica Vita Kraigherja, 2000 Maribor • PE iStyle - Ljubljana • Gosposvetska 6, Ljubljana Tel: 01/231 40 10, Fax: 01/231 40 11• PE iStyle Vic-Rudnik - Supernova, Jurckova cesta 223, Ljubljana Tel:01/427 32 16 • email: sandra.dobric@istyle.si
>
>
>
>
>

Sandra Dobrić

Prodaja

Apple Premium Reseller

Ulica Vita Kraigherja, 2000 Maribor • PE iStyle - Ljubljana • Gosposvetska 6, Ljubljana Tel: 01/231 40 10, Fax: 01/231 40 11• PE iStyle Vic-Rudnik - Supernova, Jurckova cesta 223, Ljubljana Tel:01/427 32 16 • email: sandra.dobric@istyle.si
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #96   Objavljeno 03.12.2009 17:59:09
Pozdravljeni fantje.

Pravkar sem poslal povpraševanje m shopu za 2 Imaca.
Sicer kupujeva s kolegom 2 4jedrna 27 Imaca. Ima z njimi kdo dobre izkušnje? Dajo slovenske numerične tipkovnice zraven zastonj?Kakšni popusti, blo bi lepo ker bova pustila tam 3600eur.
lepo se vam zahvaljujem za odgovore.
Jabuček

Jabuček

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #97   Objavljeno 03.12.2009 18:20:00
M-Store..
Pri novem modelu iMac ti odračunajo wireless Nemško in dobiš žično Slovensko..seveda moraš ob naročilu povedat da želiš zamenjavo tipkovnice..menjava za wireless Slovensko za sedaj ni možna.
Jest imam drugač same dobre izkušnje do sedaj, edino zadnje naročilo se mi že malo vleče. Naročil sem si MBP 13"3 2,53 in pa iMac 27" i5 in to 9.11.2009. 12.11. sem dobil potrdilo da so naročili. Delivery time za iMac-a je bil 7-14 dni. No danes, 3.11 sem dobil mail da so dobili MBP za iMac-a pa še sami ne vejo kdaj bo na voljo. In glede na to da je že vse plačano mi ne preostane drugega kot da čakam. Sedanjega iMac-a 24" 2.93 sem dobil mislim da v 2 dneh..
Jest dobim rabat 2%.. Najbrž pa je vse odvisno od tega kolk si resen in kolk € boš(si) tam pustil.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #98   Objavljeno 03.12.2009 21:13:23
Morda kdo ve, ali bodo popusti za okoli novega leta kaj večji kot sedaj (2%)?
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #99   Objavljeno 04.12.2009 02:43:17
Na povpraševanje so mi odgovorili nenormlano hitro, mislim da v 15 minutah. Pravijo, da s popustom ne bo nič, ker naj bi bila roba dokaj sveža in popusta "ne morejo" dat. So pa rekl tud, da jih pričakujejo v roku tedna do dveh, tko da upam da bojo pred novim letom.
« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani