Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5
Ali se splača mac mini?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #81   Objavljeno 07.02.2009 16:10:25
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
cannondale je napisal/a:
Ja nakup v tujini sem opustil ker me niti ne pride dosti cenej. Kokr sem gledal pri Cancom-u, me pride skupaj z carepackom že 1200€ + prevoz v SI.

Tu sem mislil v SI kupit, mogoče kar v Big Bangu (kjer preverjeno dobiš zdraven miš in tipkovnico) ša bi vzel še njihov se zgodi za 3 leta, ki znese nekih 80€. Bi blo OK? Je BB zaziher trgovina?

Glede nadgradnje pomnilnika, gledal sem tega:

http://www.agt.si/racunalniska-oprema/spomin/mushkin-2048mb-6400-sodimm.html

Ali bo kompatibilen z iMacom?

aaaaaa AGT... mam slabe izkušnje z njimi. 3 tedne sem čakal na neke coolerje, ki jih delajo v avstriji. Prvo se pozanimaj ce jih majo na zalogi, ker drugace jim dobavni roki smrdijo Smile
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #82   Objavljeno 07.02.2009 20:29:07
Eh z AGT-jem smo na ti. Sm pr njih kupil že ogromno robe in vse zrihtamo prek mejla. So tudi edini ki so mi za vrnjen artikel brez prigovarjanja še isti trenutek izplačali gotovino.

Povejte mi še nekaj, berem en test in piše da je leopard 64-biten, zakaj potem problemi z prepoznavanjem več kot 3GB rama?

Ter kakšne so vaše izkušnje z VirtualBox? Kot brezplačna alternativa Parallels, ali se bolj splača dat slabih 80€ in imaš mir?
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Šempas (čez teden Ljubljana)
Ni navedeno

Prispevek: #83   Objavljeno 08.02.2009 15:06:36
cannondale je napisal/a:
Eh z AGT-jem smo na ti. Sm pr njih kupil že ogromno robe in vse zrihtamo prek mejla. So tudi edini ki so mi za vrnjen artikel brez prigovarjanja še isti trenutek izplačali gotovino.

Povejte mi še nekaj, berem en test in piše da je leopard 64-biten, zakaj potem problemi z prepoznavanjem več kot 3GB rama?

Ter kakšne so vaše izkušnje z VirtualBox? Kot brezplačna alternativa Parallels, ali se bolj splača dat slabih 80€ in imaš mir?

Za koristiti več kot 3 GB rama moreš poleg 64-bit sistema imet še primeren hardware oz. matično, ki bo to podpirala.

VirtualBox bo za občasno domača uporabo WIN okolja povsem dovolj. Če nameravaš rabit Winse za kaj bolj službenega pa skor raje kupi VMWare Fusion oz. Parallels, kot si že napisu. Komercialni rešiti sta vseeno bolj dodelani.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani