iPad 4 najverjetneje ne polne, ker iPad rabi 2x toliko energije kot jo rabi iPhone in zato včasih razni kitajski kabli niso zmožni tega. Če boš kaj iskal po ebayu, glej za take, ki so malce debelejši itd.
| Kje kupujete opremo za iPhone (kabli...)? | |||||||
iPad 4 najverjetneje ne polne, ker iPad rabi 2x toliko energije kot jo rabi iPhone in zato včasih razni kitajski kabli niso zmožni tega. Če boš kaj iskal po ebayu, glej za take, ki so malce debelejši itd.
_________________ iHruska - Original Pear Product Of The Year! |
|||||||
iBomba po tanovem Apple prodaja 2m lightning kabel...
Sicer pa če ga ne polne je fora v vtikaču ne pa kablu.. |
|||||||
lahko je kriv tut kabel drgač .. sploh tisti brez čipa, k jih inaprava ne prepozna
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||
Pozdravljeni
sem nov med uporabniki iphona pa me zanima če je treba biti pri nakupu usb kablov pozoren na kaj? V trgovinah sem zasledil ceno 35€ (za 1m) na digital-life pa 25€ za 2m varijanto http://www.digital-life.si/iphone/iphone-5/avtomobil/usb-kabli/i_3989_kanex-lightning-to-usb-cable-1m-do-2m . Bo ta zadeva delovala isto kot original? Sam sem sicer razmišljal da bi naročil preko ebay-a kjer večino zadev tudi ponavadi naročam, vendar se nakupa kablov iz nepreverjenih virov izogibam. |
|||||||
Digital life je OK. Vsaj do sedaj nisem imel slabih izkušenj. Drugače pa kupuj pri EPL, istyle, istore it'd.... Ja, je malo dražje ampak je to kar mora bit. Brez pardona lpR |
|||||||
Tudi sam priporočam Digital - Life!
Ampak kar se tiče te dodatne opreme, ki je "must have", ti vsekakor priporočam nakup v eni izmed apple premium reseller trgovin, saj za zihr dela (je original in kabli nosijo poseben Apple čip, ki ga iNaprava zazna, sicer pri kakšnih ponaredkih tega ni in ti ne poveže) _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||
Tudi iz moje strani pohvala Digital-life, tudi Tehnet majo precej "exotike" sam vcasih mal zamujajo z posiljanjem. Kabli lightning pa original...
lp _________________ ![]() |
|||||||
Hvala vsem za info. Pol najbolj da riskiram par 10€ več za original pa sem miren. Bom mal pogledal okol kje se da dobit 2m original
|
|||||||
Sej 2m obstaja zdej original - čist nova zadeva, ga prej ni blo
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||
V Sloveniji ga je možno dobiti? Na apple.com/uk sm najdu sm pri nam pa ne najdem :/ http://store.apple.com/uk/product/MD819ZM/A/lightning-to-usb-cable-2m |
|||||||
Oooo seveda je tudi pri nas!
Mogoče pošlji ali pokliči (povpraševanje) v EPL, iStyle in ostale .. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||
Pri digital-lifu majo 2M ampak ni original od appla.
http://www.digital-life.si/iphone/iphone-5/avtomobil/usb-kabli/i_3989_kanex-lightning-to-usb-cable-1m-do-2m _________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||||
Sem dal povpraševanje kar na EPL, bomo vidli kakšna cena bo
@MxDaviD Tega sem videl ja, samo po nasvetih drugih se bom raje za original odločil. |
|||||||
Aja no okej
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||||
Če mam u glav ene 32e ali nekaj podobnega |
|||||||
Še vedno bolje kot pa na Mimovrste kjer je 35€ -> 1 meter, jaz pa nujno potrebujem 2m |
|||||||
Na EPL-ju čakam že več kot dva dni pa ni odgovora glede usb-ja (neresni -.-). Sem sedaj na iStyle poslal mail če imajo 2m varianto.
|
|||||||
Ebay?
|
|||||||
Če si poslal po navadni pošti je možno, če si poslal po e-mailu pa si zgrešil naslov-ni druge |
|||||||
Drugi odsvetujejo nakup neoriginal usb-jev, tako da bi zaenkrat kar original.
Hahha |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |