spreminjam svoje mnenje... tudi moj bo bel.
| iPhone 5 - kateri vam je bolj všeč | ||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
spreminjam svoje mnenje... tudi moj bo bel.
|
||||||||||||||||||||||||
potrebno je pogledat v živo ker je drugače kot na sliki..črn je lepši od zadaj, bel pa bolje izpade spredaj
jaz sem se svoje črne štirke že nažrl tako da bi sigurno vzel belega..pa povpraševanje je tudi večje po belem |
||||||||||||||||||||||||
Zelo dobra primerjava obeh:
http://youtu.be/36tz7HYqkG8 Jaz bi mel crnega s srebrno aluminjasto ploscico |
||||||||||||||||||||||||
še enkrat za tiste, ki ste še vedno neodločeni glede barve..
![]() |
||||||||||||||||||||||||
Ta kn0F prav provocira
|
||||||||||||||||||||||||
Bel je lepši
_________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
||||||||||||||||||||||||
ups
ma kdo preciznejše fotke črnega .. aja folije se da dobiti v iStoru. |
||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
včeraj sem imel oba v rokah. Pred tem sem bil odločen da bom kupil belega. Zdaj pa sem prepričan, da bo še naprej v mojem žepu črn telefon.
|
||||||||||||||||||||||||
jaz sem se pa premislil vedno sm imel črne sedaj je pa čas za spremembo prvič bom šel na bel model
|
||||||||||||||||||||||||
_________________ MBP13 M1, 16GB, 1TB, macOS Sonoma /27" iMac 3.4GHz i7, 16GB, 2TB SATA+256GB SSD, AMD Radeon HD 6970 2GB /Apple TV 3rd Generation /Apple Watch Series 6 GPS 44 mm Space Gray /iPod classic 160GB /iPod nano 16GB /iPad 9 64GB /iPad Air 2 64GB /iPad Air 32GB /iPad 3 32GB /iPad 2 16GB /iPad 16GB /iPhone 12 Pro 512GB /iPhone X 256GB /iPhone 7 128GB /iPhone 6S 128GB /iPhone 6 128GB /iPhone 5S 64GB /iPhone 5 64GB /iPhone 4S 64GB /iPhone 4 32GB /iPhone 3GS 32GB /iPhone 3G 8GB /iPhone |
||||||||||||||||||||||||
res je
|
||||||||||||||||||||||||
Samo poskrbi še, da ga čimprej dobimo _________________ MBP13 M1, 16GB, 1TB, macOS Sonoma /27" iMac 3.4GHz i7, 16GB, 2TB SATA+256GB SSD, AMD Radeon HD 6970 2GB /Apple TV 3rd Generation /Apple Watch Series 6 GPS 44 mm Space Gray /iPod classic 160GB /iPod nano 16GB /iPad 9 64GB /iPad Air 2 64GB /iPad Air 32GB /iPad 3 32GB /iPad 2 16GB /iPad 16GB /iPhone 12 Pro 512GB /iPhone X 256GB /iPhone 7 128GB /iPhone 6S 128GB /iPhone 6 128GB /iPhone 5S 64GB /iPhone 5 64GB /iPhone 4S 64GB /iPhone 4 32GB /iPhone 3GS 32GB /iPhone 3G 8GB /iPhone |
||||||||||||||||||||||||
veš da delam na tem kolikor je v moji moči
|
||||||||||||||||||||||||
bel je bolj šmenkirski za moje pojme zaradi svetlečega logota bela barva bolj fensi za babe
jest bom tud vzel črnga. _________________ ????????⚫⚪ ????☯☢???? ???????????????? ❌⭕❌⭕ |
||||||||||||||||||||||||
To je čisto stvar okusa, enemu je všeč črn drugemu beli, je pa beli zelo lep
|
||||||||||||||||||||||||
se popolnoma strinjam, puncam je bel, fantom pa črn |
||||||||||||||||||||||||
Se ne bi strinjal, zakaj pa bi bela bila samo za punce?
|
||||||||||||||||||||||||
jaoooo, kakšna omejenost.
Sam da preverim, če se še vedno piše leto 2012 ![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
||||||||||||||||||||||||
šala šala
|
||||||||||||||||||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |