potem za pokušnjo rabljen :imacg5: , ki mi odlično služi in navdušenje nad njim je botrovalo k nakupu :iphone: ,
pred kratkim sem še dobla v dar wireless :mouse4: , le-ta pa me večkrat spravlja ob živce

Dosedanje vaše mac mašine | ||||||||
potem za pokušnjo rabljen :imacg5: , ki mi odlično služi in navdušenje nad njim je botrovalo k nakupu :iphone: , pred kratkim sem še dobla v dar wireless :mouse4: , le-ta pa me večkrat spravlja ob živce ![]() |
||||||||
![]() |
||||||||
podjetje kjer foter dela, je vcasih uporabljalo te masine in so jih meli spravljene v skladiscu pa jih noben ni povohal, dokler nisem prisel jaz in jih odpeljal ![]() ![]() lp |
||||||||
![]() |
||||||||
|
||||||||
![]() |
||||||||
Bi se dalo katero zhritat? |
||||||||
![]() |
||||||||
2. Poglobitev :mbp: 3. Brez pomoči :ipod5: 4. Je sploh še lahko huje? :ipod6: 5. O ja, je! :touch: 6. Finish me Baby! :iphone: with 3G. Želim pa si: :imacintel2: |
||||||||
![]() |
||||||||
sledil moj prvi :ipod3: ga prodal in nabavil :nano3: je blo treba gledat divx :appletv: sledil :mbp: za povezavo z atv in še :apextreme: in seveda sem si omislil še :iphone: sedaj mi na mizi leži tudi :imacintel2: |
||||||||
![]() |
||||||||
2. Novembra nadaljujem svojo pot z (starim) :iphone: 3. V prihodnosti pa :mbp: in :imacintel2: Offtopic: Upam, da bodo novembra na bolhi še prodajali iPhone 2G. ![]() |
||||||||
![]() |
||||||||
Potem :mb: Kmalu za njem še :imacintel2: Sedaj oboje prodajam da bo lahko kmalu :mbp: in :displayhd: |
||||||||
![]() |
||||||||
:imacintel2: iMac 24" 19.12.2008 --> po dooolgem čakanju končno nabavil :iphone: iPhone 2G 26.5.2008 --> po spletu okoliščin dobil še prenosnika :mb: MacBook (bele barve) Te dni enkrat pa pride še :iphone: iPhone 3G iMac in MacBook seveda furata najnoveše update leoparda :leopard: iPhone fura tudi najnovejšo sw verzijo 2.0.2 Uporabljam še MobileMe (ex .Mac) račun in iTunes račun ... seveda oboje na nek ameriški naslov v Delawaru, da ni davka. Kaj bo pa še v daljni prihodnosti pa nevem... 1. mogoče bom menjal MacBook-a za MacBook Air 2. mogoče bom priklopil na iMac-a projektor za gledanje filmov Definitivno pa bo tudi moj novi avtomobil na karoseriji nosil apple nalepko! |
||||||||
![]() |
||||||||
PowerMAC G3 400 (še vedno) ![]() iBook G3 700 (nekoč) ![]() Obsedenost pa pri Ipod Photo 30GB (še vedno) ![]() iBook G4 1,33 (nekoč) ![]() MacBook 1,83 (nekoč) ![]() CUBE G4 450 (še vedno) ![]() iMac G4 800 (iLamp) (še vedno) ![]() MacBook black 2,2 (še vedno) ![]() Soon pa tudi iPhone G3 (very soon) ![]() Vmes sem pa okužil še večino prijateljev ![]() |
||||||||
![]() |
||||||||
![]() |
||||||||
![]() |
||||||||
LP |
||||||||
![]() |
||||||||
:touch: (Najprej 1G 16GB, zdaj 2G 8GB) :iphone: (Najprej 2G 8GB, zdaj 3G 8GB) :macmini: (Star komaj dober mesec) ![]() |
||||||||
![]() |
||||||||
potem je sledil :imacintel: pred 2 letoma sem kupil :iphone: 2g sedaj pa imam :iphone: 3gs in :imacintel: |
||||||||
![]() |
||||||||
začel sem z: :nano3: nadaljeval pa z: :iphone: v roku 14 dni pa si bom kupil: ![]() do konca leta pa še verjetno najmanj: ![]() |
||||||||
![]() |
||||||||
![]() nato sebi kupu ![]() ![]() ![]() kmalu za tem ![]() nato zbirki dodal ![]() logični novi član je bil ![]() nazadnje, ker se z ženi nisva mogla zmenit glede muzike še ![]() a obstaja društvo anonimnih obsedencev z maci??? ![]() |
||||||||
![]() |
||||||||
![]() PowerBook G4 ,ki je ob lansiranju koštal pravo malo premoženje,ampak je najlepši laptop,ki sem ga imel možnost uporabljat.Osvetljena tipkovnica deluje dosti bolj prefinjeno,kot na novih MacBook PROjih na katerih se sveti kot novoletna jelka. |
||||||||
![]() |
||||||||
|
nekoč: iBook G3 900Mhz 12" (800/900 MHz 32 VRAM) nekoč: MacBook Intel 1.83GHz 13" nekoč: MacBook Intel 2.0GHz 13" (Late 2007) nekoč: Mac mini 1.83GHz (Mid 2008) danes: MacBook Air Intel 1.6GHz 13" nekoč: MacBook Pro Intel 2.4GHz 15" (Early 2008) danes: MacBook Pro Intel 2.4GHz 17" (Early 2008) danes: MacBook Pro Intel 2.4GHz 15" (Mid 2009) nekoč: iPhone nekoč: iPhone G3 nekoč: iPod mini nekoč: iPod nano nekoč: iPod shuffle nekoč iPod nano 2nd Gen nekoč: iPod nano 3rd Gen nekoč: Apple Mouse nekoč: Apple Wireless Mouse nekoč: Apple Mighty Mouse nekoč: Apple Keyboard with Numeric Keypad nekoč: AirPort Express |
|||||||
![]() |
||||||||
![]() ![]() Jaz pa sam iMac ( še vedno ) in kmalu iPhone ( ko najdem kako pametno ponudbo, al 2G al #g mi je vseen ![]() LP, |
||||||||
![]() |
||||||||
|
||||||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6 Naslednja |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |