| shelby je napisal/a: |
| NOVO MESTO:
Novi trg: neo (brezplačen) gostje (brzplačen) bistro litra(koda:ribameneziba) če pa še kdo kakšno geslo iz mesta ve nj pa pove |
Slon
geslo:islon
| Wi-Fi dostopne tocke za iPhone in ITouch | |||||
Slon geslo:islon |
|||||
ve kdo kaka gesla za po Ljubljani? bežigrad-kardeljeva ploščad, center, itd,...
|
|||||
Nekaj mi vleče ko sem na postaji LPP pri hotelu Park v centru Lj. SSID mora biti nekaj kot hotelpark, parkhotel, park...
|
|||||
MURSKA SOBOTA:
bar UNISEX (open) nakupovalni center maximus (open) bar CUBO (zaklenjen) |
|||||
|
|||||
PRVAČINA (Nova Gorica)
Okrepčevalnica/pizzerija Nataša PRVAČINA 48 5297 PRVAČINA WLAN 1mbit BREZPLAČNO (open) Najdi.si Zemljevid |
|||||
Nekje sem že videl zemljevid brezplačnih wifi točk. Če se ne motim, je bilo tudi za SLO ... pomoje v kombinaciji z g-maps.
A ma kro kak link? |
|||||
ja, to bi prav prišlo
|
|||||
A si mislil tole? http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&msa=0&msid=115530814119313728840.00047d9535ae3d1256bef&z=9 |
|||||
|
|||||
INTERŠPAR VIČ - ČAJNICA SIR WINSTON
|
|||||
CELJE:
Champion Pub (Arena petrol pri glavnem vhodu) - Open |
|||||
Kdaj pa bo Ljubljana pokrita z WiFi? A se ni govorilo, da bo vse znotraj obvoznice pokrito z brezplačnim signalom.
|
|||||
Domžale naj bi ble pokrite v širšem centru - nekje junija 2012
|
|||||
Do konca leta 2011.. Samo morjo prej najdt enga k nam bo to naredil.... |
|||||
do konca 2011 jim sigurno ne bo uspelo
|
|||||
Fino bi blo imet aplikacijo za tole, da bi glede na tvojo lokacijo ti povedal kje ji wifi , tko kt Odpiralni casi. Po moznosti da bi bilo mozno dodat nove lokacije ki bi jih npr potem dobil developer in jih notri vnesu z novim updejtom pa bi ble vsem dostopne
Vsekakor bi bil pripravljen kak euro ali dva odstet za app. |
|||||
Saj Odpiralni Casi imajo tudi WiFi tocke vpisane...
|
|||||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Zakon... Sicer pa kolikor vem ima MB to ze nekaj casa ...
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone/iPad omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |