če se komu mudi z nakupom iphona 5...pa se poceni je
| iPhone 4s in iPod Touch 5th Generation | ||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
http://www.bolha.com/telefoni-iphone/iphone-5-nova-serija-oglas1276642349
če se komu mudi z nakupom iphona 5...pa se poceni je |
||||||||||||||||||||||||
hahaha za tok ga pa še jst kupim
|
||||||||||||||||||||||||
valda...še wifi ima po dogovoru
|
||||||||||||||||||||||||
Js imam dva viška. Če bi kdo kupu in bil prvi naj mi javi. Cena je po dogovoru. Tisti, ko vzame oba mu dam dvojne pike na mercator kartico.
|
||||||||||||||||||||||||
Tvoje ime je res malo sumljivo glede na prejšni oglas.. |
||||||||||||||||||||||||
Mi je vsec, da ima velajn povezavo..
|
||||||||||||||||||||||||
Men je pa všeč, da ga lahko ODVZAMEŠ v mb. Hahaha. Sej zakaj bi pa pol dajali 105 eur |
||||||||||||||||||||||||
The iPhone 4S features many of the expected specifications. They include:
Dual Core A5 Processor. Dual Core Graphics. 8 Hour 3G Talk Time Battery. 2x Faster Download Speed. CDMA + GSM Radios. 16, 32, 64GB Models. 8 Megapixel Camera 3264x2448 Resolution, 5 Lens. Backside Illuminated CMOS. 1080p Video Recording. Video Image Stabilization. Temporal Noise Reduction. Siri Voice. _________________ ...::: Puck0 :::... |
||||||||||||||||||||||||
Sam sem ze videv to kopijo..malo me spominja na sony ericssona arc.(ma frend).. Pomojm se iphone 4s ne splaca kupit ..isto kot iphone 3g in 3gs..malo hitrejsi,ter fotoaparat,baterija....iphone 5 bo pa spet nekaj posebnega..(drugacna oblika..).. ""Moje menje"" _________________ boDte V cVeTjuu _______________________________________ |
||||||||||||||||||||||||
"kitajci" pofailal k so miselni da bo iphone 5 prsel..namest iphone 4s. _________________ boDte V cVeTjuu _______________________________________ |
||||||||||||||||||||||||
Jaz sem tudi preveč pričakoval pa sem malo razočaran
|
||||||||||||||||||||||||
Se zna ta kamera precej kvarit. Predvsem ob padcih.
Pred časom je imela Nokia (ne vem oznake ... zgledala je ko kamera) vgrajeno bolj sofisticirano optiko. Če se ne motim, sploh niso vgrarili vibre, ker bi preveč obremenjevala drobno mehaniko v optiki. |
||||||||||||||||||||||||
bomo videli kako se bo obneslo, ampak sem prepričan, da s tem ne bi smelo biti težav.
|
||||||||||||||||||||||||
Mene kamera 8mp, 1080p ne prepriča, ker mi je sedanjih 5mp dovolj razen sprednja, ki je v khm. Tistega kar se najbolj veselim je iOS5, še posebej notification centra (ja zdaj bodo navalili takšni, ki me bodo opozorili, da je SGS to že pred letom dni imel..vem in me boli khm). Zdaj ne vem, če sem prav opazil, da ni več okenca ipod in je namest tega music ? PS. komaj pa čakam, da apple naloži celoten video današnjega dogodka.10 millions people like this |
||||||||||||||||||||||||
ja, zdaj se ne imenuje več iPod, ampak Music.
|
||||||||||||||||||||||||
Nikjer pa nisem zasledil kolk rama ma, sploh niso povedal... Očitno ostaja na 512mb??
|
||||||||||||||||||||||||
Tega podatka se nikoli niso napovedovali... To so sele potem, ko so prisle nove naprave na police, prebrskali drugi ... ki zadeve "razkopljejo" |
||||||||||||||||||||||||
Za ram nikoli nosi povedal... vedno se je izvedelo šele takrat, ko so userji razstavili telefon.
|
||||||||||||||||||||||||
V nekaterih medijih je zapisano, da ima 1GB rama. Če je temu verjeti?
_________________ Če nimaš iPhona, pač nimaš iPhona. |
||||||||||||||||||||||||
Sej je ze v itunes storu pod applovim keynotes podcastom |
||||||||||||||||||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 39, 40, 41 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |