Upam na dva nova iPhona. Posebaj upam na redesigned, bigger screen 5ko.
I WANT TO BELIEVE
| iPhone 4s in iPod Touch 5th Generation | ||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||
Upam na dva nova iPhona. Posebaj upam na redesigned, bigger screen 5ko.
I WANT TO BELIEVE _________________ Sent from my iPod shuffle |
||||||||||||||||||||||||
No ja. Kakor kdo. Jaz osebno raje vidim (zraven izboljšane "notranjosti") tudi spremenjeno zunanjost. Predvsem zaslon. Vsaj malo večji (najrajši pa 4").
Pa naj bo potem zaradi tega dražji. BMK lp |
||||||||||||||||||||||||
Želim si vse kar je mikrohard naštel. Plus večji ekran.... 3,7"-4"
|
||||||||||||||||||||||||
A pa še to, glede designa 4ke. Super bjutiful design, ampak si mogoče želim kaj malo bolj praktičnega. Saj je telefon in ne babičina kristalna vaza, da bi ga moral tak čuvat.
Old iPhone 2G je bil super durable. Najraje bi videl iPad 2 design v iP5. _________________ Sent from my iPod shuffle |
||||||||||||||||||||||||
Po mojem pa bo tako, da bodo tokrat predstavili 4S, čez nekaj mesecev pa 5ko
|
||||||||||||||||||||||||
malo verjetno. 8m kamera, boljši procesor, baterija, .... kaj potem v 5ko? 12m? procesor x4? to bo to (po moje), za naslednje leto in pol. lp |
||||||||||||||||||||||||
Jaz pa mislim, da jutri predstavijo iPhone 5 (A5, boljša kamera, nov dizajn, možnost 64 GB modela, itd.) in iPhone 4s, ki bo iPhone 4 z 8 GB prostora in pač A5 čipom - zato tudi oznaka S.
|
||||||||||||||||||||||||
Ja verjetno bodo oba predstavili.
Sej zato so sklicali predstavitev. |
||||||||||||||||||||||||
Moje razmišljanje: predstavljen bo EN in edini, to je iPhone z oznako 4s. Pohitrili ga bodo, tako kot so 3G-ju naredili bratca 3Gs. In če bo TAKA razlika, bo ZELO waaaauuuu! _________________ ...::: Puck0 :::... |
||||||||||||||||||||||||
Vsi tisti ki ste mišlenja da bosta predstavljena dva popolnoma nova modela (iphone 4 8GB verzija ne šteje), jest upam stavit da bo predstavljen samo en nov model.
_________________ Jailbreak navodila: http://www.iclarified.com/jailbreak/ Unlock navodila: http://www.iclarified.com/unlock/ |
||||||||||||||||||||||||
Tudi ce bo samo 4S z dvakrat hitrejsim cpu in 4x hitrejso grafiko.
Samo bodo morali se dati boljso kamero, pa popravit anteno. In to bo dosti do januarja. Ampak, ce bodo predstavili samo enga, potem ne bo cena padla. |
||||||||||||||||||||||||
Jst ne razumem, kako lahko smatrate zdejšno 4ko, samo v različici 8GB za NOVI model?
Ursic, točno tako bo! 4s kot novi in pač opcija 4ke v 8GB različici .. _________________ ...::: Puck0 :::... |
||||||||||||||||||||||||
Se pravi, 4ka z 8G bo cenejsa, 4S bo pac novejsi model z popravki?
|
||||||||||||||||||||||||
.. čaki, sem ravno odposlal mail s tvojim vprašanjem Steve-u
_________________ ...::: Puck0 :::... |
||||||||||||||||||||||||
Pa ne Steve-u
|
||||||||||||||||||||||||
ne razumem, zakaj bi bili razočarani če bo isti dizajn.
|
||||||||||||||||||||||||
Dragi moji fantje
Nazadnje urejal/a dadooo Pon 03. Okt 2011 20:39; skupaj popravljeno 1 krat |
||||||||||||||||||||||||
Apple ni še nikoli razočaral, in trdno verjamem, da tudi tokrat ne bo. Vedno ponudi nekaj takega, kar ostali še nimajo. Bi si pa definitivno želel redesign, ker pač človek se nekako naveliča iste stvari po letu dni; pa naj bo to avto, telefon, služba ali pa ženska
|
||||||||||||||||||||||||
Po tem članku bi bilo s 4s zadovoljnih bistveno manj ljudi kot s 5-ko:
http://iclarified.com/entry/index.php?enid=17104 |
||||||||||||||||||||||||
Kaj pa če je vse res _________________ ---->>>> rawr |
||||||||||||||||||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 38, 39, 40, 41 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |