Napiši v youtube iphone 4 presentation part 2, pa poglej v videu, da maš za wifi browsing 10h
| iOS 4.3 | |||
Napiši v youtube iphone 4 presentation part 2, pa poglej v videu, da maš za wifi browsing 10h
|
|||
Kot že par strani nazaj omenjeno, imam po nadgradnji (iPhone 4) na 4.3 in kasneje na 4.3.1 problem z nedelovanje vibre. Najprej mi je nehala delovati samo za klice, potem pa za vse skupaj, le še parkrat kakšno sekundo ob dohodnem klicu kdaj pa kdaj. Sedaj sem restora, tudi dal set as new phone, a je še vedno enako.
Čudno je, da se je vse skupaj pojavilo ob nadgradnji na 4.3. Sedaj pa verjetno ni druge rešitve, kot nesti na servis. Na EPL so mi rekli, da potrebujejo original račun (številka ni dovolj). Lahko nesem kam drugam, kjer tega ne zahtevajo? (drugače moram doma - drugače nisem iz LJ - iskati račun). |
|||
Obstaja še PRO Servis na letališki, pokliči jih in jih vprašaj.
Lahko ti pa doma račun poskenerajo ali pa pošljejo po pošti. Pa ne rabiš hodit domov. |
|||
Žalostno, a tale rešitev - http://discussions.info.apple.com/thread.jspa?threadID=2477903&start=0&tstart=0 - se je izkazala, da deluje, čeprav le za kratek čas - počasi je začel stopnjevati frekvenco brnenja in nato spet počasi ugašal, sedaj pa ne dela več.
Če bi dobil denar nazaj, bi si raje kupil novega 3GS, ker vsake toliko časa naletim na kakšen problem tu (npr. na WiFi se ne poveže avtomatično, ekran včasih zmrzne za cca. 5s v navadnih aplikacijah (npr. brskanje po FB), da ne omenjam neuporabnosti klicanja brez etuija (žal je pri meni "death grip" realen in mi pri 3-4 črticah začne prekinjati) ... Če dobim novega nazaj, ga verjetno prodam. |
|||
v čem je catch da se PDFov ne da več direkt na telefon vržt ampak jih je treba najprej v iTunes in potem "syncat" ?!
_________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 31, 32, 33 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |