Lp
A se komu ne dela Viber na 12 pro max?
| iPhone 12 Pro & Pro Max | |||||
Lp
A se komu ne dela Viber na 12 pro max? |
|||||
Težave so... _________________ |
|||||
Meni dela skoz nevem kaj ste eni tok na ta viber navalil je še whats up pa telegram itd
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
Viber in WhatsApp sta za cajtom in anti-privacy aplikaciji. Signal je zdaj IN.
|
|||||
Vsaka aplikacija ima svoje prednosti in slabosti ter vsak se odloci zase kaj mu najbolj ustreza.... ja vse te aplikacije so odlicne, uporabljam tudi signal....
|
|||||
V petek sem v Ljubljani, če kdo kupi modrega...? Dam za 10 € ...14 dni rabljeno. |
|||||
No od 2014 nekako sem uporabljal 5S in ja še deluje. Vseeno pa je bil strateški čas in v četrek v TS online shop vzel 12 pro, 256. BDW: Cena v TS je trenutno najugodnejša, isti šmorn, kot apple AT ali DE. Zanimivo, kako so šle cene dol in so skoraj identične. Računam da škatla drug teden pride na domač naslov
Imam pa ene par vprašanj: * Dual Sim, kako deluje? * Kateri polnilec usb-c uporabit? * A kdo uporablja MagSage charger? |
|||||
Dual Sim - ena fizična sim in ena esim.
Polnilec - original Apple ali pa od Ankerja na amazon.de (19,99€). MagSafe ne uporabljam. |
|||||
DualSim si poglej kak review na internetu. Je en kup kombinacij. Tudi solo eSIM lahko imaš npr. Jaz prisegam na nove Aukey Omnia polnilce za vse Applove naprave. Tudi dobiš na Amazon.de. Odlično narejeni in 2-3x manjši kot originalni. MagSafe ne uporabljam. Nimam rad wireless chargerjev, ker grejejo telefon in s tem skrajšujejo življenjsko dobo baterij. Sicer imam telefon samo eno leto, ampak se potem selijo naprej po širši družini in npr. na XS-u sem v enem letu spravil z wireless chargingom baterijo na 85%. Aja, kabel - Anker Flow. Dejansko povsem neprimerljivo z ostalim. Zgleda kot vrvica, ne kot kabel. Pa ne govorim o "braided" kablih. |
|||||
Lahko daš link do teh polnilcev, ki jih uporabljaš, mogoče katerega nabavim. _________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
https://www.amazon.de/AUKEY-Ladegerät-Schnellladegerät-Delivery-Netzteil-Weiß/dp/B08NVRPYMS
Recimo za iPhone. Imaš pa v tej seriji kup polnilcev. Jaz uporabljam tega: https://www.amazon.de/AUKEY-Ladegerät-PD-Ladegerät-GaNFast-Technologie-Netzteil-Weiß/dp/B08PNQ12HC/ref=sr_1_13?__mk_de_DE=ÅMÅŽÕÑ&dchild=1&keywords=aukey+omnia+60w&qid=1618202168&s=ce-de&sr=1-13 Velik za Applov 20W polnilec, mirno pa polni vse Applove naprave, tudi MacBook-e (in tudi ta velikega Pro-ja). |
|||||
|
|||||
|
|||||
Hvala lepa. _________________ Mac Mini M4 2025 iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Apple Watch Nike+ Series 6 GPS 44mm Gray |
|||||
Ima mogoče kdo kak link do dobrega zaščitnega stekla čez celoten ekran za iphone 12 pro max in da je kvaliteten. Predvsem me moti to, da se mi po parih mescih uporabe pojavijo mehurčki . Sedaj sem enega drugega kupil in se mi je mehur naredil že po enem tednu.
_________________ |
|||||
https://www.amazon.de/gp/product/B08CXPDN92/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03_s00?ie=UTF8&psc=1 namontiran še kar prvi,dva še viška, brez pripombe u nulo |
|||||
_________________ |
|||||
Jest sem vzel od D brand in je super
|
|||||
Zdravo,
zanima me kako imate kej battery health tisti, ki imate iphona od zacetka prodaje. Sam imam 94% , so mi pa 3 procenti padli dol zdaj v roku 1 meseca in pol? |
|||||
Še vedno 100%.
Izključno kabel za polnjenje, ponoči, polnim iz računalnika, torej slow charging. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 30, 31, 32, 33 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |