iPhone 2.1 (+Jailbreak)
|
|
Prispevek: #601 Objavljeno 19.10.2008 17:53:33 |
|
No jaz sem delal po tem postopku http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1558 in je delovalo, ampak zaradi fila MobileInstallation sem potem naletel na probleme, to sem rešil tako, da sem restoral na originalni firmware, in sedaj ko želim ponovno jailbreakat imam probleme
OK thx  , Bom probal še s QuickPwn
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Slovenija |
|
 |
|
Prispevek: #602 Objavljeno 19.10.2008 17:58:17 |
|
Jaz sem danes naredil z QuickPwn in je šlo v drugo, saj kot popolni neved nisem ugotovil, da morem navodilom sledit takoj ko so bila dana, mišljeno pritisk gumbov.
Na začetku sem imel problem, da nisem mogel dol potegnit QuickPwn-a, tako da sem kasneje obupal na uradni strani in uporabil torrente! Drugače pa sem naložil samo Cydio, čakam pa še na slovenski paket!
Upam da sem kaj pomagal!
LP
|
 |
|
Prispevek: #603 Objavljeno 19.10.2008 20:25:07 |
|
Zgleda da s Pwnagetoolom deluje samo prvič, zato ker tam gre restore preko itunesa, pri Quickpwnu pa program namešča - neodvisno od itunesa in zato čeprav sta bila dva errorja to ni vplivalo na inštalacijo, s Pwnagetoolom pa error prekine inštalacijo
Jest , opazil sem tvojo 2.1 Custom verzijo, mi lahko poveš kaj vse vsebuje?
Hvala 
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #604 Objavljeno 19.10.2008 20:34:26 |
|
Ce si res delal po tistem postopku, katerega link si dal v prejsnji temi, potem predvidevam, da imas MACa. Komot si lahko sam naredis svoj custom firmware in vkljucis tisto, kar ti pase  ... Samo pac ne nadaljujes z nadgradnjo ampak samo shranis custom firmware... in nato najprej s pomocjo QuickPwn uredis zadeve, potem pa namestis ta svoj custom firmware...
Jaz imam vkljucenih ze nekaj programov (SwirlyMMS, BossTool, BossPrefs, Terminal, ... ) ...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
|
Prispevek: #605 Objavljeno 19.10.2008 21:24:03 |
|
Ja, mam že porihtano
Super, bom te kar tvoj Custom firmware uporabil.
thx 
|
 |
Jablanator
Kraj: N.G |
|
 |
|
Prispevek: #606 Objavljeno 20.10.2008 18:08:36 |
|
Ojla...
Ima sledeč problem. Na Iphonu 3G imam naložen FW 2.1 Jest Edition:D. Ko sem namestil MxTube sem v Search napisal želen video nekaj časa je mlelo in potem se je Iphone povrnil v Home zaslon.
P.S zanima me kaj bi lahko bilo krivo za takšen odziv Iphona?
Je mogoče krivo to, da je MxTube BETA?
Lp Tsunami
|
 |
Jablanator
|
 |
|
Prispevek: #607 Objavljeno 21.10.2008 07:53:18 |
|
Tsunami je napisal/a: | Ojla...
Ima sledeč problem. Na Iphonu 3G imam naložen FW 2.1 Jest Edition:D. Ko sem namestil MxTube sem v Search napisal želen video nekaj časa je mlelo in potem se je Iphone povrnil v Home zaslon.
P.S zanima me kaj bi lahko bilo krivo za takšen odziv Iphona?
Je mogoče krivo to, da je MxTube BETA?
Lp Tsunami |
A nihče ne ve???
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: Kamnik |
|
 |
|
Prispevek: #608 Objavljeno 21.10.2008 14:05:55 |
|
Problem je da je cel iPhone (firmware) zaenkrat še beta. Nikakor noče bit stabilen, tko da aplikacije krešajo in bodo krešale še dolgo.
Probaj še enkrat zagnat aplikacijo oz. jo kar na novo naloži in ker je s Cydie (če se ne motim) ni čudno da nebi krešal. Naloži, potem restartaj telefon in naloži še eno aplikacijo iz appstore-a, probaj če dela, drugače še enkrat restartej. Če to ne pomaga, potem pa nevem več kaj bi...
|
 |
Jablanator
|
 |
|
Prispevek: #609 Objavljeno 21.10.2008 15:53:34 |
|
blaster je napisal/a: | Problem je da je cel iPhone (firmware) zaenkrat še beta. Nikakor noče bit stabilen, tko da aplikacije krešajo in bodo krešale še dolgo.
Probaj še enkrat zagnat aplikacijo oz. jo kar na novo naloži in ker je s Cydie (če se ne motim) ni čudno da nebi krešal. Naloži, potem restartaj telefon in naloži še eno aplikacijo iz appstore-a, probaj če dela, drugače še enkrat restartej. Če to ne pomaga, potem pa nevem več kaj bi... |
Hvala za odgovor...bom poskusil in potem poročam. Zanima me pa še to kako spremenim prikaz števil ker meni piše normalno npr (0038641xxxxxx) na prejšnih FW je pisalo drugače mislim da +00389 al neki takega.
Lp
_________________ Apple iPhone 7 128 GB
MacBook Pro RETINA 13" 2.6 Intel core i5, 8GB mem, 256GB SSD
|
 |
Jablanator
|
 |
|
Prispevek: #610 Objavljeno 21.10.2008 16:11:34 |
|
Tsunami je napisal/a: | blaster je napisal/a: | Problem je da je cel iPhone (firmware) zaenkrat še beta. Nikakor noče bit stabilen, tko da aplikacije krešajo in bodo krešale še dolgo.
Probaj še enkrat zagnat aplikacijo oz. jo kar na novo naloži in ker je s Cydie (če se ne motim) ni čudno da nebi krešal. Naloži, potem restartaj telefon in naloži še eno aplikacijo iz appstore-a, probaj če dela, drugače še enkrat restartej. Če to ne pomaga, potem pa nevem več kaj bi... |
Hvala za odgovor...bom poskusil in potem poročam. Zanima me pa še to kako spremenim prikaz števil ker meni piše normalno npr (0038641xxxxxx) na prejšnih FW je pisalo drugače mislim da +00389 al neki takega.
Lp |
Sem poskusil je enako...
lp
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #611 Objavljeno 21.10.2008 17:09:00 |
|
blaster je napisal/a: | Problem je da je cel iPhone (firmware) zaenkrat še beta. |
Kkkkkkaj? Trenutni firmware je 2.1 LOL
blaster je napisal/a: | Nikakor noče bit stabilen, tko da aplikacije krešajo in bodo krešale še dolgo. |
Buče
@Tsunami nažalost ne vem odgovora na tvoje vprašanje, zna biti problem z pravicami, če si nameščal ročno...
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: Kamnik |
|
 |
|
Prispevek: #612 Objavljeno 21.10.2008 19:14:00 |
|
Pozabil se omenit da to pišem na podlagi jailbreakane naprave in da je verjetnost krešanja še večja.
Mogoče je pri meni še več krešanja ker mam res super veliko aplikacij gor
Vem da je 2.1 in vem da ni dobesedno BETA! Ampak je še vedno v razvoju in nobena stvar še ni popolna. Ta firmware bo šel podobno kot OS X - ko bo iPhone OS 10.5.5 bo to zlo fino 
|
 |
Jablanator
Kraj: Šentjernej |
|
 |
|
Prispevek: #613 Objavljeno 25.10.2008 19:59:08 |
|
naredu sm restore z jestovim custom firmware-om in imam probleme z appstore-om.Ko zelim namestiti brezplacno aplikacijo se mi pokaze sporocilo, da je moj appstore racun veljaven samo v US appstore.Preden sem naredil restore mi je isto geslo normalno delalo za vse.
Aja,se eno uprasanje.Ali se da naknadno spremeniti boot logo, ker mi od "mobile.si" ni vsec?
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #614 Objavljeno 25.10.2008 20:23:22 |
|
se da ja pred kratkim je prišel en program na cydia sam k nevem kako je ime sm pozabu
EDIT: sm se spomnu  program je logome
|
 |
Jablanator
Kraj: Šentjernej |
|
 |
|
Prispevek: #615 Objavljeno 26.10.2008 11:22:01 |
|
Ok sm zrihtu use kar je blo treba. Ampak problem za AppStore je pa še zmer. Kamo ga prepričam da mi bo zagrabu us free račun. Prosmm pomagite.
Oziroma a se da dobit tut zastonjski račun za slovensko trgovino?
Uuuuuuuuu je ze uredu. Pozabite. Sm pogruntou da sm mogu sam v itunesih spremenit iz slo v us pa je. Hvala useeno. 
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #616 Objavljeno 26.10.2008 11:47:45 |
|
Strazzi je napisal/a: | Ok sm zrihtu use kar je blo treba. Ampak problem za AppStore je pa še zmer. Kamo ga prepričam da mi bo zagrabu us free račun. Prosmm pomagite.
Oziroma a se da dobit tut zastonjski račun za slovensko trgovino?
Uuuuuuuuu je ze uredu. Pozabite. Sm pogruntou da sm mogu sam v itunesih spremenit iz slo v us pa je. Hvala useeno.  |
Sem ti ravno to hotel napisati...
Vecinoma se sicer samo prestavi, ko potrdis tisto opozorilo v iTunes... ampak traja par sekund... in tudi jaz sem ze medtem kliknil drugam v iTunes in se je spet pojavilo to obvestilo  ...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Jabček
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #617 Objavljeno 06.11.2008 20:25:03 |
|
LOL pomoje problemi crashow na iPhone-u niso problem iPhone OS X-a ampak to, da je velik App-ov narjenih od tretjih partij in kolkr smo vidl ( na keynotih) se velik CEO-jev pa developerjev sele uci delat na Mac-ih... ceprov je ze skor 2 leti od tega xD.... sam se je le treba prvadt, da ni desnga klika pa start menija xD....
Ampak to so pa popravl, da Contacts ne rab 1 minuto, da se zazene.
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Kranj |
|
 |
|
Prispevek: #618 Objavljeno 19.11.2008 18:19:16 |
|
mi lahko kdo pošlje custom firmware 2.1 za windows?????
bi lepo prosu...
pa za 2G iphone
ker jestouu file mi je dela, napiše mi napako 1604...
mail:filip.potocnik@gmail.com
lepo prosim no
Hvala!
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #619 Objavljeno 19.11.2008 18:36:40 |
|
Zdravo!
Sem nov na forumu, zato bi prosil za malo pomoči, usmerjanja, če sem v napačni temi.
Imam ipod toucha 2.1.1 verzijo. Zanima me prvo če je možen jailbreak in kaj pridobim z njem? Potem me zanima, kje je možno dobiti zastonj aplikacije za toucha, če sploh je. In kako recimo dam sliko za ozadje tudi v meniju in ne samo takrat, ko ga odklenem? Nekaj sem gledal po tujih forumih po youtube samo več ali manj nič našel.
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #620 Objavljeno 19.11.2008 18:42:28 |
|
uporabi ISKANJE naslednič
z jailbreakom dobiš dva programa "cydia" in "installer" s katerimi lahko nalagaš razne programe...
priporočam ti sam cydio kr installer je zelo nestabilen
za sliko uporabi winterboard
pa še 1x
za aplikacije pa app store, katerega imaš še zdaj gor
drugače pa ga lahko tudi shackaš...da boš lahko uporabljal plačljive aplikacije zastonj
za to uporabi http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=6432 ta vodič
naslednjič uporabi za iskanje če pa nič ne najdeš pa ti bomo z veseljem pomagali 
|
 |