Tethered... To je bilo na voljo že dolgo (in bo tudi vedno na voljo).
| iOS 4.3 | |||||||
Tethered... To je bilo na voljo že dolgo (in bo tudi vedno na voljo).
|
|||||||
666 MB
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||||
Je že na iPadu. Zdaj pa me zanima, če bo baterija res dlje zdržala. |
|||||||
men pa piše sam 419,9 MB _________________ Dropbox, syncing documents, music, photos, and video across multiple PCs or MACs has never been so simple! MacBook (13-inch, Late 2008) iPhone 5S 64GB iPad Pro 9,7 128GB |
|||||||
Velikost je odvisna od naprave. Različna je za iPhone 3Gs, 4, iPod Touch 3g, 4g, iPad 1 in iPad 2.
|
|||||||
Naloženo ..
AMPAK, to je samo "pljunek" proti iOS 5 _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||||
TI SI LEGENDA TEGA FORUMA |
|||||||
Ravno inštaliram 4.3.1 na 3GS-a pa, da vidim, če bo baterija res zdržala kaj dlje. Ker na 4.3 je zadeva res bolj švoh.
Nazadnje urejal/a MarkTT Pet 25. Mar 2011 22:58; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
Za iPhone je 698,3 MB, za iPad 1 je 621,8 MB, za iPad 2 pa 636,9 MB ![]() |
|||||||
Za mojega 3GS je 440,3 MB
|
|||||||
Jest, kako za vraga se ti ljubi vedno znova delat screenshote, označevat dele, uploadad slike in jih objavljat tu?
LP -J |
|||||||
S Skitchem gre to tako hitro... hitreje, kot ce bi napisal
|
|||||||
Evo 4.3.1 je gor. Sem opazil, da image zasede malo manj, kot 4.3. Za 3GS je bil 443,8 MB.
Baseband je 5.16.02 |
|||||||
Kako se vam zdi 4.3.1? Kaj sprememb? Drugace kaj je pa misljeno pod kljucnimi spremembami v tej verziji?
|
|||||||
Bugfixi ...
|
|||||||
Isto mi zre
Matr jim... |
|||||||
Jah valda da je isto
Probaj še ping ugasnt.. |
|||||||
Ok, sedaj bom najprej ipada nadgradil potem pa se iphone. Porocam, ce se bo stanje kaj izboljsalo.
|
|||||||
Dvomim
|
|||||||
Mislis da ne? Nevem sej 4.3 na ipadu mi je povsem cool... Kar se pa iphona tice... Bljah... Baterijo mi je pozrlo tako hitro, da ne mores verjet. Sam sem uporabnik, ki iphona koristi 100%. Sepravi na full brightness, appsov ne zapiram v task mang. pac res vse do fulla. Pred 4.3 mi je telefon res lepo zdrzal od zjutraj ko sem ga dal s polnilca in recimo ob 11.30 ko sem ga nazaj priklopil je se vedno bilo 30% baterije. Sedaj pridem na 10% in se ga umes olnim za kaksne pol ure.... Upam, da spremeni to kaj. |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 30, 31, 32, 33 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |