Super res! Tole pa res dnevno uporabljam, in bom tudi zakupil dodatne moznosti zgolj zaradi supporta!
| SLO železnice - SLO app | |||||
Super res! Tole pa res dnevno uporabljam, in bom tudi zakupil dodatne moznosti zgolj zaradi supporta!
|
|||||
Superca, sem bil pozitivno presenečen danes. Tudi jaz bom dokupil
|
|||||
Res super aplikacija :thumbsup:
|
|||||
aplikacija je uporabna veliko bolj, kot so uporabne naše železnice. Škoda.
|
|||||
Lepo, lepo :bravo: :thumbsup:
|
|||||
:thumbsup: _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
res super aplikacija, tudi in-app purchase je vreden nakupa+podpora razvijalcem
|
|||||
bravo...
lahko bi se lotili recimo slovenskega YELP-a lp |
|||||
A se komu ne dela aplikacija?
Odkar sem datum prestavil na 1.12. mi ne najde vec povezave. |
|||||
Aplikacija je vezana na naš strežnik. Zaradi prenosa domene, je trenutno nedosegljiv. Vse storitve bodo ponovno delovale v roku 24h - 48h. Hvala za razumevanje.
|
|||||
Pozdravljeni,
nekaj se urejal na telefonu oz. računalniku in aplikacijo ponesreči izbrisal. Ko sem jo ponovno namestil, v njen nimam dodatnih možnosti, ki sem jih takrat dokupil. Upam, da to slučajno ne pomeni, da bi jih moral ponovno? |
|||||
Upgrade je ponavadi vezan na itunes account, tako da naceloma ne.
Sicer pa kontaktiraj razvijalca kako in kaj, da ne bos dvojno "poracunan" ☺ _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Dobro bom. Sem mislil, da je že imel kdo podobno izkušnjo. Hvala za tako hiter odgovor. |
|||||
Zdravo,
Od danes naprej si lahko prenesete novo različico aplikacije. Poleg podpore za iPhone 5 in iOS 6 smo dodali tudi možnost ogleda cenika, nastavljanje obvestil o prihajajočih vlakih, sinhronizacijo priljubljenih med iOS napravami s stortivijo iCloud ter seveda nekaj lepotnih popravkov in bugfixov. Upamo, da boste s posodobitvijo zadovoljni |
|||||
Heh, je še to postalo plačljivo
|
|||||
Plačljivo?
Edino kar vidim, da je placljivo, je odstranitev oglasov... ![]() |
|||||
Da vidiš cene kart....
|
|||||
Enkrat placas vrednost ene kavice.. in imas
|
|||||
Drugace je bilo tudi prej placljivo... (odstranitev reklam)
Zdaj za to ceno dobis se vpogled v cene , push obvestila itd.. |
|||||
Tebi pa gredo sam kavice po glavi |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |