Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3, 4, 5, 6  Naslednja
Ali je Macbook primeren za prehod na OS X?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #61   Objavljeno 13.07.2009 21:40:21
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pa kaj forume gledate sploh, pa kakšne težave ima folk...
Na forumih so objavljene itak samo težave in problemi, saj se noben ne bo hvalil kako mu Mac dobro dela.
Potem pa vidiš eno temo na nekem tujem forumu kako je enmu Mac crknil prvi dan je pa že ves bav-bav, strah in groza...
Raje razmisli kolk je zadovoljnih Mac userjev, ki sploh ne rabijo nobenga foruma.

Kupi si pa se sam prepričaj kako je.
Jaz sem se navdušil nad Maci in sem ga pač vzel, nisem nič gledal po interenetu o težavah, ampak sem raje gledal za ugoden nakup. Zdaj ko ga imam že dobro leto mi ni popolnoma nič žal, niti enega centa.

PS: že če tale naš forum pogledaš... saj to so same težave. Apple je cel hudič.

Nazadnje urejal/a blaster Pon 13. Jul 2009 21:44; skupaj popravljeno 1 krat
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #62   Objavljeno 13.07.2009 21:41:23
blaster je napisal/a:
Pa kaj forume gledate sploh, pa kakšne težave ima folk...
Na forumih so objavljene itak samo težave in problemi, saj se noben ne bo hvalil kako mu Mac dobro dela.
Potem pa vidiš eno temo na nekem tujem forumu kako je enmu Mac crknil prvi dan je pa že ves bav-bav, strah in groza...
Raje razmisli kolk je zadovoljnih Mac userjev, ki sploh ne rabijo nobenga foruma.

Kupi si pa se sam prepričaj kako je.
Jaz sem se navdušil nad Maci in sem ga pač vzel, nisem nič gledal po interenetu o težavah, ampak sem raje gledal za ugoden nakup. Zdaj ko ga imam že dobro leto mi ni popolnoma nič žal, niti enega centa.

Res je.. podpis.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #63   Objavljeno 13.07.2009 22:04:58
Zato pa bolj redko zadnje čase sam objavljam na tem forumu. Vse dela...

LP
-J
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #64   Objavljeno 13.07.2009 22:22:07
Iskreno povedan me mika iMac 24" ker je še najbližje specifikacijam mojega trenutnega PCja. Zaslon je baje isti kot pri Cinemadispleju.

Nič morem sedaj zbrat denar na kupček da vidim če bo zneslo za iMaca, sicer vzamem Macbook Pro 13".

LP in sporočim ugotovitve, upam da čimprej.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #65   Objavljeno 14.07.2009 21:33:21
MBP 15" premalo mobilen???
Glede na to, da sem po svetu vlačil tako MB kot 15" MBP ti lahko povem, da je čisto isti k...
In ker sem vlačil okoli tudi 17" laptop, lahko še namignem, da to je pa malo preveč za mobilno uporabo ...

Nazadnje urejal/a jakaracman Sob 18. Jul 2009 08:49; skupaj popravljeno 1 krat
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #66   Objavljeno 14.07.2009 22:20:24
Mobilnost pri meni predstavlja da ga dam v second skin in lepo v torbo zdraven ostalih knjig in 13" je ravno tolko velika da se zdraven poda, 15" ajd ajd sej je OK, samo sedaj ko sem vidu še 1x zaslon 13-ke sm vidu da je čisto zadost velik za na fax pa še specifikacije ima čisto iste kot vstopni 15" MBP.

17" je pač klasa zase in kej dosti sledu o mobilnosti tu ni.
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #67   Objavljeno 14.07.2009 22:30:25
evo še moje izkušnje...
dal 1300 evrov za macbook zdj star že leto pa pol
vglavnem skoz mi je zmrzval mac os x, na servisu so rekl, da mam kak program gor
pol sm dal windowse prek bootcampa je pa normaln delal, no prbližn
tole se mi je nardil http://tech.chitgoks.com/wp-content/uploads/2008/09/macbook_top_case.jpg
ma sj bi še lohk kej napisu sam se mi ne da

aja in dons sm ugotovu, da mi ne more normaln poganjat HD movie-ja na youtube
kr trokira, res hudo
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #68   Objavljeno 14.07.2009 22:34:06
riomare1 je napisal/a:
evo še moje izkušnje...
vglavnem skoz mi je zmrzval mac os x, na servisu so rekl, da mam kak program gor
tole se mi je nardil http://tech.chitgoks.com/wp-content/uploads/2008/09/macbook_top_case.jpg

kr trokira, res hudo

To pa bo flash kriv. Poskusi s Firefoxom, saj Safari in flash nista ravno najboljša prijatelja.

LP
-J
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #69   Objavljeno 18.07.2009 21:40:46
Spet jaz Very Happy

Ali že ima kdo MBP 13"? Bi bil morebiten lastnik tolko prijazen in bi opravil kak obremenilni test da poroča kako je s temperaturami in kako se te prenašanjo na ohišje? Te dni sm brskal po forumih (žal si ne morem pomagat) in je bilo precej pritožb nad precej visoko temperaturo in da ga ne morejo imeti na kolenih ker je prevroč! Confused
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #70   Objavljeno 18.07.2009 22:51:56
Ma73j je napisal/a:
Spet jaz Very Happy

Ali že ima kdo MBP 13"? Bi bil morebiten lastnik tolko prijazen in bi opravil kak obremenilni test da poroča kako je s temperaturami in kako se te prenašanjo na ohišje? Te dni sm brskal po forumih (žal si ne morem pomagat) in je bilo precej pritožb nad precej visoko temperaturo in da ga ne morejo imeti na kolenih ker je prevroč! Confused

Da, od včeraj.

Ob večji obremenitvi se mogoče ohišje malenkost segreje, vendar samo del tik pred zaslonom. Drugje ni čutiti povečane toplote.
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Žalec
Moški

Prispevek: #71   Objavljeno 18.07.2009 22:55:33
riomare1 je napisal/a:
evo še moje izkušnje...

kr trokira, res hudo

No daj napiši še kaj, kr vidim da so že v samem servisu videli, sodec po njihovem odgovoru da nisi glih najbolj vešč maca!

Ne vem zakaj ne kupiš raje enega acerja za 400 euro pokneš gor xp/vista in tvoji problemi bodo rešeni za vedno!!
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #72   Objavljeno 18.07.2009 23:13:36
hmm zakaj bi? če sm dal tok za comp ga bom pa tud uporablu a ne Smile
aja acer sux... bi rajs kaksnga ibm lenovo
uglavnem nism mel sreče z laptopom, če bi delal v redu bi čist drgač govoru najbrž
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Žalec
Moški

Prispevek: #73   Objavljeno 19.07.2009 07:31:41
riomare1 je napisal/a:
hmm zakaj bi? če sm dal tok za comp ga bom pa tud uporablu a ne Smile
aja acer sux... bi rajs kaksnga ibm lenovo
uglavnem nism mel sreče z laptopom, če bi delal v redu bi čist drgač govoru najbrž

Napako si naredil že v štartu, kr si kupil maca in ne Lenovo, ki bi ti delal verjetno ko 100% zanesljivo v kombinaciji z visto pa itak ne bi imel nikoli nobenih problemov!
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #74   Objavljeno 19.07.2009 09:18:22
Hvala Grega za info. Kako se pa sicer obnese? Ventilator glasen?
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #75   Objavljeno 19.07.2009 09:39:46
Ma73j je napisal/a:
Hvala Grega za info. Kako se pa sicer obnese? Ventilator glasen?

Proti prejšnemu prenosniku je neslišen Cool

Z 0,5m ne slišiš ali je vklopljen ali ne.

Kolikor sem ga do sedaj uporabljal se obnese odlično. Kvaliteta izdelave je vrhunska. Windowsev še nisem inštaliral in jih nekaj časa tudi še ne bom.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #76   Objavljeno 19.07.2009 11:57:18
če misliš igrati špile je pripročen nakup vsaj stojala, če ne že ventilatorja. Segreje se na ene 70 stopinj, ventilatorji delajo pa na polno in so kar glasni, ko delajo do konca...

edit:

mišljeno seveda, če imaš 9600 GT notri. Čeprav tudi integrirana doseže kar visoke temperature. Še malo naj stanjšajo ohišje pa boš mel prenosno savno... Razz
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #77   Objavljeno 19.07.2009 16:33:58
Pikola, a bi res bil tak problem nardit prenosnik, ki se nebi tak grel in bi bili ventilatorji tišji? Ne mi rečt, da se to ne da rešiti, Vaio dela super tiho in tudi pri zahtevnejših zadevah nimaš opečenih beder. Vse tisto o ohišju, ki taaako dobro prenaša toploto je larifari. Applu se pač sladko j... za uporabnike. Kdo hoče kupiti drag računalnik, naj tudi malo trpi z njim...
Pa ne šimfam nekaj brez veze, sam mam tud maca, sam me vedno dvignejo komentarji, češ, če ti mac ni všeč, pa si kupi kaj drugega...
Ni res, naj Že enktrat nardijo kaj poštgenega, če že znajo dobro zaračunat...
Saj včasih je blo tako, zdaj pa čepijo na lovorikah...se mi zdi kot Hrvati, sam da je morje, vse drugo bojo turisti Že prenesli...
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Lendava
Moški

Prispevek: #78   Objavljeno 19.07.2009 16:36:33
Ne, šimfaš čisto upravičeno. Res je, Apple se je lani važil, da po novem dela računalnike iz čistega aluminija in kako super so poskrbeli za prezračevanje ipd. ampak to dejansko ni res (vsaj če bereš teme).

Sicer pa, kje si ti videl, da se prenosnik uporablja na "bedrih"?
V reklamah morda?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #79   Objavljeno 19.07.2009 16:54:03
opeter,

No ja, zakaj pa ne, zato pa je prenosnik Razz včasih je pač tudi "medbedernik" saj ga drugače itak ne morš dolgo prenašati na kolenih...
Je pa res, da se nardit nekaj spodobnega za tak denar, pravzaprav, za vsak denar, če bi dal za njega 400 eurov, bi se pač tolažil, da je tolk vreden in zato se pač bolj greje, sam če pa gledam razne komentarje o napakah v zadnjih serijah macov, se pa zgrozim...
Pa se vedno najdejo ša takšni, ki to stoično prenašajo in če kdo reče kaj čez Apple, pa nastane hudič,..
Glej, mam macbooka, za njega sem dal 1.400 Eu, kar je za tako mašino za moje pojme preveč denarja.
Ok, moja odločitev pač, potem pa ugotoviš, da poka ohišje, da je zaslon u ku..., in ga lahko gledaš samo pod pravim kotom, še bi se kaj našlo, pol pa se malo zamisliš...
Bi lahko kupil Macbook pro prejšnje generacije, mat displej, tipkovnica za moje pojme boljša od sedanje, grafična zmogljiva gforce 8600, pa po vseh izkušnjah v najmanj treh letih spusti dušo, saj ti res zamenjajo platino, a zopet grafično z isto napako, Halo?
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #80   Objavljeno 19.07.2009 17:07:16
gligo01 je napisal/a:
opeter,

No ja, zakaj pa ne, zato pa je prenosnik Razz včasih je pač tudi "medbedernik" saj ga drugače itak ne morš dolgo prenašati na kolenih...
Je pa res, da se nardit nekaj spodobnega za tak denar, pravzaprav, za vsak denar, če bi dal za njega 400 eurov, bi se pač tolažil, da je tolk vreden in zato se pač bolj greje, sam če pa gledam razne komentarje o napakah v zadnjih serijah macov, se pa zgrozim...
Pa se vedno najdejo ša takšni, ki to stoično prenašajo in če kdo reče kaj čez Apple, pa nastane hudič,..
Glej, mam macbooka, za njega sem dal 1.400 Eu, kar je za tako mašino za moje pojme preveč denarja.
Ok, moja odločitev pač, potem pa ugotoviš, da poka ohišje, da je zaslon u ku..., in ga lahko gledaš samo pod pravim kotom, še bi se kaj našlo, pol pa se malo zamisliš...

Bi lahko kupil Macbook pro prejšnje generacije, mat displej, tipkovnica za moje pojme boljša od sedanje, grafična zmogljiva gforce 8600, pa po vseh izkušnjah v najmanj treh letih spusti dušo, saj ti res zamenjajo platino, a zopet grafično z isto napako, Halo?

nevem zakaj si se sploh spustil v nakup apple izdelka če ti pol nič ne paše. pa ne zdej spet rečt da bi za 1400eurov mogu dobit mašino pa bla bla, če gledaš sam an to da boš dal dost dnara vn in se pol bahal s tem pol bi za ta dnar raje kupil neko drugo "mašino". Ali pa si hotel jabolko samo zaradi šminke?
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani