| iPhone armband / nosilec za okrog roke | |||||
danes sem dobil belkinov neoprene armband, moram povedati, da sem super zadovoljen
![]() |
|||||
Kako pa kaj leze iphone noter (a imas 4-ko?) In kako gre ven iz tega...ker nekje sem bral, da je pri nekaterih armbandih problem spravit telefon ven
Lp _________________ ![]() |
|||||
^^ Predvidevam, da tudi tega ne moreš dati okoli zapestja?
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Lahko, pa se kot vesoljec potem izgledas:) dva v enem:) |
|||||
Jaz sem si za svoje treninge umislil kar tole zadevo
![]() |
|||||
PhotoShop Fail
|
|||||
Zakon! Lahko se postavis na Golovec pa bos hotspot za posiljanje emailov:) |
|||||
ja najbolj zlahka res ne gre ven, sam vseen ni prevelikega problema s tem. imam pa 3gs-a. pa okoli zapestja ne gre najboljše, razen če bi mogoče močno našpanal trak, da bi prišel okoli celega telefona, samo potem ne bi mogel po njem tipkat |
|||||
Jaz sem kupil en armband (če se ne motim, je tudi od Belkina) v BigBengu za 14 eur. Imam Iphone 4 in glede na to, da je gor pisalo, da je namenjen 3-ki, gre brez težav noter in ven...testirano vsak dan na teku:)
ups...sem preveril in ni od Belkina...mislim, da je od firme Puro - skratka, po 14 dneh vsakodnevne 2 urne uporabe super zadovoljen... Nazadnje urejal/a Matic007 Pon 25. Apr 2011 20:24; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
tudi jaz imam tega belkkina. Trojko sem komaj stlačil ven, štirka pa ne dela problemov.
|
|||||
Tudi sam rad plavam amapk to še mi pa nikoli ni padlo na pamet, da bi med plavanjem rabil glasbo _________________ MacBook Pro (Late 2016) 2.7 GHz, 16 GB, SSD 512 GB, Radeon 455 2 GB |
|||||
kje si ga pa kupil =) ? |
|||||
amazon.co.uk
|
|||||
sussi jaz uporabljam enakega kot je na sliki in sem tudi zadovoljen z njim
|
|||||
|
|||||
http://cgi.ebay.de/iPhone-4-3gs-3g-Arm-Case-Joggen-Sport-Tasche-Fitness-/170625136041?pt=Handy_Zubeh%C3%B6r&hash=item27ba0cf5a9
glede na ceno verjetno ne morem zgrešit ne? |
|||||
glede na ceno res ne, ko je govora o tako cheap izdelkih pač vedno probaš srečo
|
|||||
pa saj ne rabim nekaj superduper, samo pač nekaj da mi drži iphona na roki, kjer je dejansko še najmanj napoti med tekom, v žepih me vedno nekaj moti
|
|||||
Hoj,
Tudi sam se odločam za nakup armband-a za i4ko pa me zanima kaj mi predlagate tisti,ki jih že uporabljate: - Decathlon Armband for iPhone 4/3GS - Gray - Griffin Adidas miCoach Armband for iPhone 4 - Black - Belkin Armband [iPhone 4] Dualift - Griffin AeroSport for iPhone 4G - Black Prvo našteti naj bi bil zelo udoben. Nebi rad kakšnega gumijastega... Ali čisto katerega drugega? Fino pa bi bilo da je navoljo v slo. Hvala _________________ Lp, 5R »That is one small step for man, one giant leap for a mankind.« |
|||||
Anyone?
_________________ Lp, 5R »That is one small step for man, one giant leap for a mankind.« |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |