| agerg je napisal/a: |
| Sej ni nobene sn zadaj. Naceloma dobis isto ja. Sem pa enkrat med original in zamenjano opazil eno razliko in sicer v crkah A in B. |
Ahaa. Kakšna je pa cena menjave?
Lp
| Novo ohišje (back plate) za iPhone | |||||
Ahaa. Kakšna je pa cena menjave? Lp |
|||||
To sam zamenjas, dva šraufka odviješ in je dol. Poglej na youtube ali google kako je enostavno.
|
|||||
To pa res lahko sam zamenjaš.. Samo pravi izvijač moraš met...
Jaz imam doma če potrebuješ.... Zadnjo stranico pa vzami pri ocnopu ali pa jo naroči iz ebaya... Pa glej da ne naročiš tiste za 5 eur ampak 20-50 eur. |
|||||
Ja super se bova zmenila na zs. Ja saj sem že gledal njegovo stran. Kaj pa na simobilu se splača vzet ploščico stane 53€ |
|||||
Kje lahko kupim ohišje za 3G in kdo mi lahko to zamenja?
|
|||||
Imam ohišje in lahko ga tudi zamenjam.
Lahko me kontaktiraš na sz. |
|||||
A kdo ve kje bi se dalo dobiti pokrov baterije za iPhone 4s v črni barvi?
(v Sloveniji) |
|||||
Vprasaj ocnop on to ureja
|
|||||
Pri nas na servisu
|
|||||
Jaz bi pa imel eno vprašanje.. in sicer rad bi zamenjal zadnjo ploščico (imam doma pravi izvijač) zanima pa me ali je ko to snameš kakšna nalepka za garancijo ali pač se nikjer nepozna da je bil telefon "odprt"? Ker namreč je telefon v garanciji in če je kako varovalo nebi rad tega poškodoval.
lp |
|||||
Kokr vem ni, samo pazi an vijake da jih ne poškoduješ da se ne bo videlo da so bli odšraufani. Pa kupi dovolj kvalitetno zadne ohišje da se razika med original in ponaredkom ne vidi na prvi pogled.
|
|||||
Zdravo!
Zanima me kdo bi bil za neko razumno plačilo bil pripravljen menjati ploščico na iphonu 3gs. Lahko v okolici Velenja ali Maribora. Ponudbe na PM |
|||||
Zagotovo ti bo uporabnik ocnop (sicer iz lj) zadevo rešil ena A. Kontaktiraj ga!
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
|
|||||
Pozdravljeni,
če bo kdo kdaj potreboval kakšno zadnjo ploščico za katerikoli Iphone ali kakšen drug del, naj to sporoči po ZS. Cene so zelo ugodne... Pa v kratkem bodo na voljo tudi Iphone 5 po zelo konkurenčnih cenah! lp |
|||||
zdravo bi pa vprašal ali bi mi kdo znal povedati najcenejši servis za iPhone 5 samo zadnjo stran ali pa 160 celo ohišje a bi kdo vedel ker mi na idoktor predrago in bi vprašal kako bi bilo z garancijo. Lp[/i]
|
|||||
Garancija odpade, čim ti nardiš poseg v iPhone (sam od sebe) ..
Sam se spravi nardit - imaš na youtube fuul enih vodičev .. Lohk pa tut tuki mau pogledaš --> Sam svoj mojster _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Kdo ve koliko cca stane zamenjava ohisja za iphone? Poskodoval sem rob (srebrni del).
Lp |
|||||
Eno vprašanje imam iphone 5 po robu ima nekaj prask ko je gor bumper ali etui so neopazne zadnje ohišje imam novo in me zanima če je to kdo menjal in bi mi zamenjal pa ne oncop ali idoctor ki imajo ceno menjave v višavah
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
ločila so dovoljena |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |