Meni so danes rekli, da dobijo posiljko iphonov se jutri oz najkasneje v ponedeljek...
| iPhone SE (2020) | |||||
Meni so danes rekli, da dobijo posiljko iphonov se jutri oz najkasneje v ponedeljek...
|
|||||
zivjo
tisti ki si ze lastite novega se, kako je kaj z baterijo? zdrzi skozi dan? hvala |
|||||
Zdrži, koliko toliko normanlne uporabe....mail...mal igre...socialna omrežja....pa. vedno vklopljen prenos podatkov in bluethoot....ok glede na moč. baterije... |
|||||
Kateri iOS je po defaultu inštaliran na iPhone SE 2020 ? recimo če je kdo kupil telefon pri A1 kateri iOS je gor ?
|
|||||
Odvisno, kdaj je bil proizveden. Če je frišn, je gor zadnja verzija... sicer pa mogoče verzijo, dve nazaj.
|
|||||
Po mojih izkusnjah je vedno namescen iOS, ki je bil aktualen ob izidu modela... edino, ce je vmes bila zakrpana kaksna huda varnostna luknja... pomoje je gor iOS 13.4 ...
|
|||||
Dobil sem ga včeraj, gor je bil iOS 13.5, ki se je posodobil na 13.5.1. Telefon vzet preko Telekom Slovenije.
|
|||||
Imam iPhone SE 2020, 14 dni in je ekran že popraskan... ima še kdo takšne izkušnje?
Enako kot pri tem videu: https://www.youtube.com/watch?v=liFseixkN8E _________________ Welcome back! |
|||||
A hocs zvedt ce si edini k ne merkas telefona Prjatlu je po 2minutah padu na beton =) Nism nket zasledil da telefone ni mozno vec spraskat _________________ Probaj bit ne-užaljen če si citiran =) Fuck new MacOS'es! X, El Capitan is at the TippyTop! |
|||||
Pri 6ki nisem meu takih problemov, verjetno gre za kaki antirefleksni premaz? Nevem, spolirat se verjetno ne da ...
_________________ Welcome back! |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |