ti glej čimdlje od logitecha, če boš poslušal muziko. logitech so računalniški zvočniki, in kot taki namenjeni igram & filmom, ne pa tudi glasbi.
| 2.1 zvočniki | |||||
ti glej čimdlje od logitecha, če boš poslušal muziko. logitech so računalniški zvočniki, in kot taki namenjeni igram & filmom, ne pa tudi glasbi.
|
|||||
Se vedno iscem 2.1 sistem za iMac.
Moje zelje so: - cena do 200eu. - dobr zvok (da niso samo basi) - da niso USB ampak navaden jack (zvocniki + mikrofon). - da imajo nekje za vstekat slusalke z mikrofonom (isto 2 jacka), tako da mi ni treba izstekavat zvocnike ce hocem ustekat slusalke. - da nekako zgledajo Kaksna priporocila? |
|||||
http://www.mimovrste.com/artikel/1140447324/q=logitech%20z%203/komplet-zvocnikov-21-logitech-z-4e-crni
jest mam tele pa so mi vsec, super je ker lahko na dalincu nastimas koliko hoces met mocan bas. je pa odvisno koliko imas veliko sobo. jaz imam tukaj 2x5 m pa je cisto zadosti! |
|||||
a imajo za vstekat slusalke in mikrofon?
|
|||||
|
|||||
V rangu 100 eur priporočam 3x teac XL-20.
Drugače pa ne vidim NIČ pametnega do 100 eur.Za dobrih 150 eur pa maš super sistem logitech z-2300 s THX certifikatom |
|||||
Z2300 sem ze imel. In to pred vec kot petimi leti. Mal cudno se mi zdi, da v petih letih ni prslo nic bolsega. |
|||||
Hej,
mene zanima, kakšne zvočne sisteme imate kaj prikloplene na maca. skratka, kupujem neke kakovostnega, pa bi rad pridobil prej malo mnenj lp |
|||||
sam tanajboljs nc sparat _________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
token imaš take ane
Alex Styrian premalo podatkov |
|||||
Uni od tokena so v 6-mestnem cenovnem rangu. Mislim, da so Nautilus, če se ne motim. Se spomnim, da so imeli test pred mnogo leti v takratnem PC & Mediji. Pod opombo so napisali, da ta test ne bi objavili, ampak so en drug test morali skenslat, pa so morali zafilat plac.
|
|||||
Ni 6 mestna ... samo 5 mestna in še to za par!
http://www.hificorner.co.uk/bandw-nautilus-speakers.html |
|||||
Jaz imam doma na iMacu nekaj takega >> KLIK:
BOs pa tezko izvedel kaj naj kupis... ker recimo moji so stari nekaj let in tega modela ni vec... Je pa recimo kot merilo,d a Altec Lansing so dokaj OK za dokaj normalno ceno ... Konkretno telel sem imel tudi ze na piknikih zunaj, pa so se obnesli cist OK ... |
|||||
Harman Kardon - SoundSticks III
http://www.harmankardon.com/EN-US/Products/Pages/ProductDetails.aspx?PID=SOUNDSTICKS3AM |
|||||
Tudi jaz imam altec lansing... mx6021
|
|||||
logi. z5400
_________________ Lp, Miha |
|||||
Bose Companion 5. So sicer dragi, a kar se mene tiče vredni vsakega centa, sploh če si malo audiofila in ne poslušaš samo "štance". Za filme so odlični, igric ne igram, tako da ne vem, za glasbo pa nimam pripomb.
_________________ Kinvart.si |
|||||
Kupujem ene dokaj kvalitetne zvočnike za zraven MBPja, predvsem za musko+filme, za okrog 50eur, pa me zanima kaj priporočate?
Sicer me zlo mikajo teli harman kardon soundsticks III ampak so okrog 150eur pa nevem če se mi splača _________________ MacBook Pro 15" |
|||||
za 50€ ne pričakuj neke kvalitete. Raje kupi malo boljše pa boš imel mir.
|
|||||
No pa saj niti ne rabim neke res hude kvalitete. Sam tolk da so prbližno solidni
_________________ MacBook Pro 15" |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |