O ja jutri je dan, ko letim v Avstrijo. A imajo v Mediamarktu tudi kake docke in torbice za tole? Kakšne so kaj cene?
| Novi iPod Touch | |||
O ja jutri je dan, ko letim v Avstrijo. A imajo v Mediamarktu tudi kake docke in torbice za tole? Kakšne so kaj cene?
|
|||
no ja za torbice nisem ziher vem pa da majo docke samo ne taprave cene pa so do 80-180€
če ne pa se odpelješ do ikeje k m-storu tam pa ziher majo |
|||
To ti misliš "docke" kot taveliki zvočniki, kot tisti cepelin?
Tamali docki (original) so drugače tam okrog 30 eur. |
|||
ja samo za taprave pa nisem ziher
ko sem jaz bil tanazadno gor jih niso meli pa sem vprašal kje bi jih lahko dobo pa so rekli da jih dobim pri m-stori al pa pri mcsharki |
|||
Mislim na male docke! Brez zvočnikov. No ja bom pogledal. Sicer pa tako ali tako mislim jiti še proti Center Westu kjer kolikor vem je m-store. No ja bomo videli. Sicer bi bilo verjetno dobro, če bi znal kako besedico nemščine
|
|||
Evo danes nabavil Toucha. SO jih imeli še precej. Nisem pa nabavljal nič dodatne opreme - samo ipod. In vse kar lahko rečem - fantastično!
|
|||
Fantje, baje je novi Touch 2G, najhitrejsi izmed vseh iPhone OS poganjajocih gizmov! Bod'te veseli!
|
|||
Opažam to.
Seveda, če ima pa najhitrejši procesor do sedaj. Zelo lepo se vidi že pri igri Audi A4 - na iPodu 2G deluje kot pravljica, brez kakršnega zatikanja. Medtem ko je pa na starem iPodu kar lepo vidno laganje špila. |
|||
Sem ponosen lastnik 2. generacije Toucha!
Imam pa eno vprašanje in sicer, je možno, da ima nova generacija slabšo Wi-Fi anteno, ker sva s sošolcem probavala (on ima 1. gen.) po centru Ljubljane in njemu najde ogromno omrežij, medtem ko jih meni manj kot pol. Je to zrelo za uveljavitev garancije? |
|||
Sta probavala z istim programom? Ker kakšen WiFinder najde veliko več omrežij kot Wi-Fi nastavitve v Settingsih.
Drugače pa bi jaz rekel, da novi 2gen kvečjemu več doseže kot pa stari Touch. No vsaj jaz tako opažam, ker si lastim oba. |
|||
Probavala sva preko privzetega iskalca omrežji - v Nastavitvah. Problem je tudi pri povezavi, npr. njemu se poveže, meni pa ne.
Aja, pa kaj narediti, ker mi ob poskusu inštalacije WiFinderja napiše, da moj Touch ni podprt (2.1.1. FW)? |
|||
Novi WiFinder dela samo na 2.2 softweru, tako da moraš nadgraditi ali pa nekako dobit prejšnjo verzijo ki je še delala na 2.1.1 - kot jo imam jaz
|
|||
Kaj pridobim novega, če svojega Toucha updatam na 2.2 FW?
|
|||
http://www.apple.com/ipodtouch/softwareupdate.html Najboljš, da pogledaš kar tukaj.
|
|||
Jaz sem najdu ipod touch v super novi
|
|||
Ponosno tipkam s svojega prvega iPoda (touch 2g - 8gb) in uzivam v tem malem stroju!
|
|||
sam kerga se bl splaca kupt ipod touch al ipod classic 120gb ker ga mi vi priporocate
|
|||
Touch, of course. Ti bo bolj uporaben.
LP -J |
|||
sam problem je v tem ka ma premal placa gor ka jaz rabem cez 80 gb placa ka mam tok najljubsih skupin ka jih mam cez 50 pa mam vse njihove muske pa itd...
|
|||
@anti hackers:
1) potem se odloči, kaj boš s seboj nosil... vse te glasbe na enkrat 1000% ne poslušaš 2) kupi classic-a in mir ... mislim, odločaš se med nekimi zadevami, ki skoraj niso primerljive... in v drugih postih sprašuješ po iPhonu?! Če rabiš veš kot 80GB s seboj je rešitev le ena... namig: to nista iPhone ali pa Touch. |
|||
| « Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |