nejc_r je napisal/a: |
Pa ti ves da je max kaj naprava(ipad air) potegne toka 2.1A?
Lahko mas 24A polnilec pa se bo vedno filalo z 2.1A oz 1a(iphone)? |
Aja, saj v bistvu res, ja... torej je vse, kar je nad 2.1A bolj kot ne marketinška fora?
iPhone v avtu - prosim za nasvet | |||||
Aja, saj v bistvu res, ja... torej je vse, kar je nad 2.1A bolj kot ne marketinška fora? _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
![]() |
|||||
Za ios naprave ja. |
|||||
![]() |
|||||
tocno to! Napetost je odvisna os samega polnila koliko bo (pri avtih je tako ali tako 12V), tok pa so "vzame" naprava koliko rabi. Tisto kar pise, da je popnilec npr 12V / 3,5A, ja 3,5A je max sposoben "proizvajati" ali oddajati polnejni napravi, vendar npr iphone nebo vec rabil kot nekje 1A. Ce polnis 2 napravi na enkrat (iphne) je ze fajn met 2A polnilec, drugace se bo dolgo polnil. Vsekakor pa nekso bolj zanesljivo firmo polnilcev!! |
|||||
![]() |
|||||
Anker PowerDrive 2 in zaenkrat izgleda, da deluje.
Sem potem vzel Me pa skrbi to, da modra lučka na chargerju sveti tudi, ko telefon odklopim in avto zaklenem. Ali je kaj nevarnosti, da bi izpraznil akumulator?? (Predvidevam sicer, da bi za kaj takega moral avto stati več tednov... ali se motim?) _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Pri meni lučka še kar gori, ne vem pa če se je izklopil. _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Kar naprej gori.. menda je pri vseh VAG avtomobilih tako, da je tok tudi, ko je avto ugasnjen. Razmišljam, da bi peljal avto h kakšnemu električarju, da mi nastavi varovalko tako, da polni samo ob kontaktu...? _________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
![]() |
|||||
Pri vseh ni, je pa mislim da pri večini res tako ja. Pri audi A3 ni gorelo oz se je po nekaj sekundah ugasnila, ko sem avto izklopil. Pri zdajšnjem audi A4 pa gori celi čas. Torej je verjetno od avta do avta odvisno. Ampak dvomim, da ti ta mala ledica lahko v dnevu,dvema sprazni akumolator. Drugo je, če bi ga pustil v mirovanju teden,dva.. potem pa pač potegneš ven iz vtičnice ko veš da ga neboš dalj časa uporabljo pa je to to. Ali pa kot si sam povedal, pelješ k avto-električarju, da preveže iz stalnega napajanja na napajanje ob kontaktu. Kaj ti pač bolj odgovarja. Je pa res, da se zna zgodit, da "ta mala pre vezava" lahko stane kar nekaj deset evrov, če bo potrebno razdret celo armaturko in sprednjo ploščo, da pride do žičk. Lahko pa kje drugje najde pravo napetost (mogoče avtoradio.. itd) pa bo zelo poenosatvljeno. ![]() |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Dodatki za iNaprave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |