eh, še vedno pomete z vsemi androidnimi telefoni, ISTEGA letnika in ISTEGA razreda... Z LAHKOTO..
| iPhone5 ali Samsung GalaxyS4 | |||||
eh, še vedno pomete z vsemi androidnimi telefoni, ISTEGA letnika in ISTEGA razreda... Z LAHKOTO..
|
|||||
Se strinjam, zato pa sem do lani še imel iphona...
|
|||||
Ce ti je všeč iOS potem je iPhone super telefon, ampak ima za mene eno ogromno pomanjklivost - slab sprejem predvsem Wlan signala. Ko imam na SGS3 in tudi na SGS4 poln Wlan signal, ima iPhone 5 eno črtico. Ko meni dela Wlan iz sosednjega lokala in imam npr. 2. črtici, iPhone 5 ga sploh ne najde.
iPhone 4S je dobro vlekel Wlan signal, ampak očitno je da ima iPhone 5 (in tudi iPad Mini) drug sprejemnik, ki vleče bistveno slabše. |
|||||
sprejemnik čipset je dober pomoje, antena je zanič oz. premajhna
|
|||||
drgnem sedaj S4 kake 3 tedne, i5 pa počiva.
Moje mnenje: S4 z mobitel rom-om, oz z touchwizom ni vreden 50 eur, ga ne kupim, pa da me ubiješ (moj je služben). Zadeva je enostavno zanič, šteka, bluzi in deluje slabše kot iPhone 4S. Ko sem izgubil živce, sem dal google rom gor, in sedaj deluje relativno dobro. Tako da sedaj, če bom kadarkoli kupoval telefon z androidom, kupim samo in zgolj NEXUS! Ostalo ni vredno nič, za moje pojme seveda. |
|||||
Ne vem kaj je razlog za slab signal, ampak je to meni zelo moteče. Npr. prejšnji mesec sem bil v tujini, s SGS3 sem se brez tezav vsakič povezal na Wlan hotspot in tekoče brskal, iPhone 5 pa ni niti našel tega Wlana. Upam da bodo s prihodnjim iPhonom to popravili oz. izboljšali. |
|||||
+1 |
|||||
Ce mas rada lep telefon, ki je zmogljiv kot hudic in je povrh se poceni, ti priporocam tole zadevo:
http://europe.oppostyle.com/
Mel sem vse generacije iPhonov in sem se odlocil da prestopim na Android. Ta telefon je poceni, lep, zmogljiv, robusten in se in se. In za 400€, ne bo nikjer dobila podobnega telefona. lp, Matjaz |
|||||
Htc One
|
|||||
Zal, ceprav applovec,moram pritrditi zgornjima povstoma...
|
|||||
Zanimivo iPhone wireless print podporo že ima, in to že vsaj 2 leti |
|||||
počakaj na nexus 5
|
|||||
Zakaj bi kupoval Nexus 5 ce je zunaj ze Nexus 7. _________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
Nexus 7 je tablica
|
|||||
Vem, malo sem se pohecal ker se mu verjetno nebo reklo Nexus 5, razen ce bo imel 5 inchen ekran.
_________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
Sej nexus 4 tudi nima 4" ekran, tako da vse je možno.
|
|||||
Meni se zdi da so Nexusi vec kot ocitno poimenovani po velikostih ekrana. 4, 7, 10. Ce je pa telefon izjema bomo pa meli cez 3 leta Nexus 7 in Nexus 7 _________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
Prejšnji nexusi niso bili, sicer pa tudi apple je opustil poimenovanja za ipade, tako da za prihodnost težko kaj rečemo.
|
|||||
htc one je mašina, sam problemi bodo s strani androida
|
|||||
tale bo tud fajn, sam vprašanje je, kašn bo OS
![]() |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |