| gpc17 je napisal/a: |
| Hmm še vedno mislim da se najbolj splača preprosto zame |
Jaz pa sem zdaj bolj za orto u nulo s 3GB prenosa podatkov...
| Lepo je verjeti (Mobitel paket) | |||||
Jaz pa sem zdaj bolj za orto u nulo s 3GB prenosa podatkov... |
|||||
ja ampak spet samo za 2 leti .. potem pa 100mb again
|
|||||
Res je lih zard tega ne bi vzel.. Ja bomo videli kako bo s signalom jaz se ne bom vezal za 24 mesecev tako da če bo res slab, bom šel pa pač nazaj na mobitel... Čeprov mora bit ok |
|||||
v dveh letih se lahko marsikaj zgodi sicer.
jaz bom verjetno vzel preprosto zame ker se nočem vezat _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
Mah vezat se je po mojem brezveze, razen ce se kupi subvencioniran telefon.
|
|||||
jest nism vezan ze uhh
_________________ http://www.bolha.com/uporabnik/pimzek MacBook 12" (2017) iPhone X 256GB Black Apple Watch Series 3 |
|||||
sj, orto u nulo + 3gb rabi vezavo _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
tale paket je men bl ena zalost… potem imam raje dabest!!! :bravo:
_________________ |
|||||
Vem in tudi to, poleg slabsega signala napram mobitelu (kjer sem doma) je razlog, da ga nebi imel. |
|||||
ne vem, a simobilu ne pustijo delat nove postaje, oziroma posodabljat al kaj je?
|
|||||
v dveh letih se bo spremenilo veliko stvari... |
|||||
Res je. Morda celo mobitel spet preseneti. Zato se pa jaz nočem vezati oz. bi se za max 1 leto.
_________________ MacBook Pro (Late 2016) 2.7 GHz, 16 GB, SSD 512 GB, Radeon 455 2 GB |
|||||
Jaz sem glih v petek šel na tušmobil... in sem si vzel paket 40, kjer je vse neomejeno...
|
|||||
ja pol pa res ne vem kaj si počel na đabest za 100eur
|
|||||
+1 ja ta pa je nadpovprečna… :LOOOL: _________________ |
|||||
eno ma na tušmobilu, eno na simobilu, eno na mobitelu... pa nanese.
se ti skor bolj splačajo tri naročnine _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
Pa maš še za vsako svoj telefon in številko
|
|||||
meni ne… mi je dabest kul, 1g prenosa imam zakupljenega in neomejeno instant internet!! ce podrazijo prenos podatkov na 12€ za 1 g pa ga skenslam se vedno imam instant neomejeno!! :thumbsup: ce bi imel vec ljudi na simobilu bi prenesel tako pa ni potrebe _________________ |
|||||
it was joke
_________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
Ampak se mi zdi, da simobil še zmer zmaga :S
http://www.simobil.si/sl/actions.cp2?cid=E960FD27-91E4-21D2-01F5-D42DC3296382&linkid=action |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone/iPad omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5, 6 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |