| LPP | |||||
Svaka Čast dobra aplikacija najbolj uporabna zame sem že updateu.
_________________ iMac 21,5" 2011 iPhone 4S 16GB iPad mini 16GB |
|||||
To je blo pa hitro! Pohvalno!
|
|||||
Lepo da ni apps zamrla
|
|||||
Sem malo prehitro preveč pohvalil Updatirana je samo Schema; Nearby, Stations, Routes in Map pa ne |
|||||
Se opravičujem za tako pozen popravek, a je žal LPPbus precej nizko na mojem seznamu prioritet.
Bljex, shema je bila posodobljena, ker jo lahko pridobim iz javno dostopnih virov. Za posodobitev podatkov o linijah in postajališčih pa potrebujem podatke, ki jih LPP javno ne objavlja. Glede tega sem že kontaktiral LPP in ko/če dobim posodobljene podatke jih bom tudi rade volje vključil. |
|||||
Sam sedaj ti celo Maps pokaže vozni red avtobusov, in celo vozni red vlakov je notri. Tako da je LPP app dobil konkurenco.
|
|||||
Maps na telefonu?
|
|||||
Ja, maps sedaj pozna tudi javni prevoz pri nas, kar je super. Je pa za poznavalce linij vejetno malo okorno, ker deuje samo v povezavi z izračunom poti. Če bi lahko naposredno izbiral postajališča in dobil napovedi, bi bila LPP aplikacija verjetno odveč.
|
|||||
Niti pomislil nisem, da se to skriva pod izračunavanjem poti... Sem klikal po zemljevidu na postaje (enako kot na računalniku).
Pa tudi, če bi lahko klikal po postajah, bi bilo to še daleč od konkurence LPP bus-u, kaj šele, da bi bil slednji odveč. 1. Zagon aplikacije + klik na priljubljeno postajo + izračun poti = 5-10 sekund 2. Zagon Maps, čakanje na aGPS, izbira postaje na zemljevidu (če nisi ravno v bližini) = najmanj 30 sekund No contest, če mene vprašaš. |
|||||
@re5pect bolj tezko govorimo o konkurenci, ko pa sta obe aplikaciji free
SIcer pa ima LPP se funkcijo ki mi pokaze najblizje postaje, iskanje, ... Kar mi kot nekomu ki ni iz LJ zelo koristi |
|||||
Nova verzija ima sedaj osvežene podatke za linije in postaje.
|
|||||
in dela super!
|
|||||
Hvala zakon
|
|||||
Super!
A so morda kakšni plani za iPad verzijo? Da bi recimo hkrati prikazovalo več prednastavljenih postaj... |
|||||
Enkratno!
|
|||||
ma še kdo težave z lppbus aplikacijo? men se odpre, potem pa štekne.
|
|||||
Men dela
|
|||||
Enako. Vse dela.
|
|||||
Meni deluje normalno.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |