Zakaj pa za televizijo ne bi bil dober glosy? Mene pa ravno povsod drugje moti glosy, na tvju se ga pa ne bi branil. Edino, ce imas veliko oken okoli.
| Apple z lastnimi televizorji | |||||
Zakaj pa za televizijo ne bi bil dober glosy? Mene pa ravno povsod drugje moti glosy, na tvju se ga pa ne bi branil. Edino, ce imas veliko oken okoli.
|
|||||
This is shit! Why would you need FaceTime??? On TV? Hope they are coming out with another design and something really new. There's nothing new in this article
![]() _________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X |
|||||
To bi blo za pričakovat če pride.. Ker je že ponavadi na vseh teh tvjih novih gor skype ali kaj podobnega in tudi kamerca je že vgrajen.. Tako da apple vrže nekaj svojega je čisto razumljivo. Jaz tut nisem za glossy, ker imam ful svetlo dnevno in bi se vidu notr |
|||||
Pomoje bodo TV popolnoma povezali s svojimi servisi.
Zanimivo bo tudi, kakšen OS bodo imeli vgrejen. Meni osebno bi bilo zelo všeč, če bi tak TV imel kar OSX. V bistvu bi bil en večji iMac... |
|||||
Jaz imam glossy že sedaj in bi mi bilo to OK. Najbolj kul bi mi bila integracija Siri, da se znebim daljinca in pa FaceTime bi bil odličen. V dizajn ne dvomim, upam pa da bo dovolj velik.
|
|||||
Verjetno bo bazirano na iOS... ampak bo pomoje bolj podobno softveru na Apple TV ... torej bolj zaprta zadeva in optimizirana da deluje kot Media Center... torej brez obvezne uporabe miske in tipkovnice...
|
|||||
Pol se pa spoh ne bomo več slovensko doma pogovarjali...
|
|||||
Mene najbolj zanima content service. To bo pomojem najbolj pomembna/odločilna stvar. Sam hardware pride second.
_________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
Herp derp durr _________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
Kaj se pa kaj dogaja na področju podnapisov pri filmih preko iTunes serisov?
Nekje sem ujel, da je v igra varianta v smislu razvijalcev, ki prispevajo lokalizirane podnapise bodisi breazplačno ali pa z nekim nadomestilom. |
|||||
Vseeno bi bilo dobro, da pustijo tudi vse ali pa vsaj večino ostalih možnosti iOSa gor. Ob ločljivosti 2560x1600 dobiš poleg vrhunskege teveja še instant orjaški ipad 3.
"Žena prnes pivo!" "You changed to channel 31" "Nisem nič rekel teb!" "Language settings changed to Finnish" "U pišuka!" "Itsestään tuhoutuvat (Selfdestruction engaged)."
Dajmo še kakšno špekulacijo. |
|||||
Hm... na nekaj pa še nisem pomislila in to je igralna konzola in TV vse v enem
http://mithunonthe.net/2012/04/03/state-of-gaming-itv-apple-television/#axzz1uHztoBpW |
|||||
|
|||||
Oktobra bo po predstavitvi nove generacije telefona še "one more thing"
_________________ iPhone 5S,32Gb-Spacegrey iPhone 4, 32Gb iMac 27", i5 mid 2011 Macbook Air 13, late 2008 New iPad , 32Gb WiFi iPod nano, 8Gb Apple TV 2013 Ipad Pro 64 Iphone X |
|||||
Po govoricah sodeč prihodnje leto. http://www.technobuffalo.com/companies/apple/apple-television-set-gets-discussed-by-the-chief-of-foxconn/ |
|||||
_________________ |
|||||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
kar je povsem pričakovano.
|
|||||
V 20 letih ni blo pri applu se nic poceni.
|
|||||
Cirkus okoli Applovih televizorjev je v zadnjem času potihnil...
Kaže, da mora Apple skleniti dogovore s kabelskimi operaterji da bo TV zanimiv za prodajo. http://finance.yahoo.com/blogs/daily-ticker/apple-talking-tv-companies-deal-could-change-tv-112438275.html |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - TV - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |