Nakup prenosnika | |||||
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
_________________ ????Iphone14 pro max silver Ipod classic 3rd generation 4gb silver ipod classic 3rd generation black macbook pro 15 ⌚apple watch ultra homepod mini homepod mini |
|||||
![]() |
|||||
_________________ iPhone 11 64gb iPhone 12 pro 128gb iPad 4 16gb iPad mini 2 16gb iMac 27 late 17 Macbook Air 13 late 15 Macbook pro 15 middle 19 |
|||||
![]() |
|||||
|||||
![]() |
|||||
Uporabljal bi za normalne stvari, filme, net, kaksne igre.. Najbolj mi je padal v oči: http://www.mimovrste.com/artikel/2750602527?utm_source=www&utm_campaign=racunalnistvo-prenosnik-lenovo-ideapad-g510&utm_medium=akcijska-ponudba_prva-stran&utm_content=racunalnistvo-prenosnik-lenovo-ideapad-tvoglas-g510 Kaksne hude konkurence za ta denar mu ne vidim. Kaj menite? Hvala ze vnaprej za odgovore |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Vprašanje ali macbook ali PC je malo odvisno koliko € bi namenil za prenosnik in ker gledaš Lenovo za cca. 700€ s solidno specifikacijo, boš za ta denar dobil, kar potrebuješ. Nikakor pa ne misli, da boš več let ponosen lastnik takega prenosnika. Ne razumi me narobe. S podobno specifikacijo recimo HP Elitebook stane dosti dosti več, celo primerljivo s kakšnim macbookom. Tako, da se kvaliteta tudi plača na nek način. Kot sem napisal, za ta denar boš dobil OK prenosnik za tvoje potrebe. Lahko pa tudi malo pogledaš rabljene macbooke, ampak za ta denar nikakor ne s takšno konfiguracijo. |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Očitno bom v Big Bang šel, zaradi obročnega plačevanja. Če je še kakšna trgovina z podobnimi pogoji, nižjimi cenami in z servisom, se priporočam za informacije. Sem z Jesenic. Kranj je tudi lahko, ker delam tam. Tudi Ljubljana ni predaleč, če je priložnost dobra. ![]() Starejši sin bi enega prenosnika z windowsi. http://www.bigbang.si/prenosni-racunalniki Je nezahteven in igre mu niso prioriteta. Pač...tisto kar uporablja ...net in te fore. Fajn bi bilo da ni ravno nek krš, ker ga bomo najbrž tudi ostali občasno uporabljali ko ne bomo doma. Cena pa...kaj pa vem???? Vem da nočem nekaj najcenejšega ker to je najdražje na koncu ![]() Mlajši je pa že druga priča. Igrice, igrice in spet igrice..... 11 let star, ampak je čisto mahnjen na tole tehniko in računalnike. Verjamem da bo z leti postal še bolj zahteven, zato bi bilo fajn vzeti eno kišto (namizni z windowsi) ki bo za nekaj časa. http://www.bigbang.si/namizni-racunalniki Prosim za mnenja, kaj od tega kar imajo v Big Bangu bi bilo najbolj primerno glede na zgoraj napisano? Glede cena pa....isto kot sem za prenosnika napisal. Še posebej bi vprašal za tele računalnike VSE V ENEM ? Najbrž je zaradi te zasnove zadeva dražja glede na zmogljivosti .....ali pač ne? Res rabim pomoč, ker nisem dovolj podkovan kar se tega tiče. ![]() Zase pa itak šparam za enega macbooka ![]() Hvala! ![]() |
|||||
![]() |
|||||
za prenosnike se niti ne spoznam toliko, tudi mene zanima nek spodoben prenosnik nekaj v rangu do 500e za kišto ti pa priporočam, da ga narocis po delih. poglej si na mimovrste ter enaa, tam se mi zdi da imajo obrocno odplacevanje. zakaj pa ta izbira, zato ker ko kupis sestavljeno kisto ne ves kaj je dejansko notri, garancijo imas samo za celo kisto, ce pa sestavis sam pa tocno ves kaj si dal noter, ter imas garancijo na vsak del posebaj. seveda pa najbolj vpliva cena ker ce sam sestavis prihranis tudi do 40-50%. |
|||||
![]() |
|||||
Jaz sem hčeri kupil po isti logiki en bolj močan netbook, sam je prešvoh. Za brskat po netu in gledanje filmov je dovolj, čeprav se greje ko sam vrag. Za šolo ma pa premajhen ekran. Sem pričakoval, da ga pač priklopiš na zunanji ekran pa bo. Sam sploh ne spravi iz sebe večje resolucijo, kot jo ma na vgrajenem ekranu. Res nisem pričakoval, da ob vseh živih priključkih (VGA, HDMI, ...) ne bo grafična dost močna. |
|||||
![]() |
|||||
HP? |
|||||
![]() |
|||||
Asus EeePC - Shell (bel). Z dodatnim grafičnim procesorjem za filme in dvojederni Atom procesorjem in 2GB RAMa. Ne vem točne oznake. Po dveh letih je crknu napajalnik. Res da nimam poja o PCjih, sam pomoje bi blo za pričakovat, da bi taka zadeva spravla iz sebe kaj več kot 1024 x 600. |
|||||
![]() |
|||||
Čudno se mi zdi, ker moj stari Acer z 1,6ghz enojedrnikom in gma950 grafiko poganja lepo fullHD sliko na zunanjem zaslonu in windows 7. Resda ni zadeva hitra in vcasih zasteka za sekundo, ampak 720p filme predvaja na 1080p signalom na fullhd monitor brez problema. Imaš windows na PCju? Jaz bi probal z Linuxom, mogoče bo delalo hitreje (probaj z live usb verzijo). |
|||||
![]() |
|||||
V tej tabeli sicer vse piše, sam tega modela nenajdem http://en.wikipedia.org/wiki/Asus_Eee_PC Če ni hardware OK, ne bom niti napajalnika novga kupoval, ampak bom raj probal nekomu prodat. Drugač je pa gor Win 7 Starter. EDIT: Si mi dal mal vzpodbude, da sem vzaj pogooglal: http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-Eee-PC-1015PN-Netbook.40432.0.html "The Asus Eee PC 1015PN, as the fourth device of this series, has found its way to us. This new model is still based on the previously reviewed models, whereby the innards have been extremely modified. The new Intel Atom N550 dual core processor (2x1.5 GHz) and a dedicated Nvidia ION 2 graphics unit are found there. This basis allows rendering HD videos and playing 3D games ex-factory. Asus fortunately sticks to its course in terms of screen and still relies on a matt 10.1 inch display (1024x600 pixels)." Vse super, edin resolucija je nikakva. EDIT2: Sicer zdaj berem, da bi z drugimi winsi pa kao neki več spravil ven iz te grafike. |
|||||
![]() |
|||||
Ma do zdaj sem vedno bil na mimovrste, ker so blizu. Ampak zdaj se mi zdi da ni kot prej. Mislim da se je lastnik spremenil, servisa nimajo? Ena A pa tudi nima servisa? Big Bang mi že tako ne diši ....rad bi kaj takega kot sem imel v Mimovrste....svetovali, prodali, sestavili, servisirali, obročno plačevanje ....vse na enem mestu. In kaj zdaj ....če grem kot laik nekam kupovat te komponente in potem iskat servis kjer mi bodo to sestavili in sprot ugotavljali da sem vse narobe kupil in podobno..... ![]() V bistvu bi rad šel nekam kjer mi bodo vse to naredili (ena garancija) in kamor se bom lahko vračal po posodobitve, nasvete, popravila, zamenjave komponent in podobno. ....pa da je možnost obročnega plačevanja? |
|||||
![]() |
|||||
http://www.mlacom.si/
Ta trgovina je vredu. Lahko si sam izbereš komponente in oni ti ga sestavijo ter ti svetujejo. Imajo tudi svoj servis in obročno plačevanje, pa še niso dragi. |
|||||
![]() |
|||||
![]() Hvala ti! |
|||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 Naslednja |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |