Jah, če se ne strinjaš z njihovimi pogoji pač ne uporabljaj. Glede tega ne moreš storiti popolnoma nič.
| VIber - international free calls | |||||
Jah, če se ne strinjaš z njihovimi pogoji pač ne uporabljaj. Glede tega ne moreš storiti popolnoma nič.
|
|||||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Samo ce sem prav prebral, je zaenkrat desktop varianta samo za desktop2desktop komunikacije in je sele beta.
Je pa zanimivo videti spisek kontaktov preko Viber app-a, ker recimo lahko doda slike ljudi, s katerimi si bil v stiku samo telefonsko; ali pa je nekdo vmes menjal telefonsko in ima staro kaksna druga oseba, pa pokaze to sliko. |
|||||
Jst sem ze na Jabukovi strani na facebooku napisal kaj si mislim o Appu, in sem prec bil "napaden".... Baje je molk zlato,...
|
|||||
Tam je Puck0 glavni...
Meni se tudi zdi bedarija ..... Sploh za kompjutr .... Tut na telefonu ne uporabljam.. |
|||||
Ja se strinjam. Tudi meni se zdi Viber za PC out, saj lahko uporabljaš za te namene Skyp,...pa tudi na telefonu se mi zdi bolj uporaben.
_________________ Namaste! iSam ![]() |
|||||
Komentari tipa, da se vam zdi to bedarija, so popolnoma odvec,...
|
|||||
viber se mi di čist ok. sploh ker mam v imeniku takoj kontakte ki viber imajo.
|
|||||
Duhovit in še mnenja drugih spoštuješ _________________ Namaste! iSam ![]() |
|||||
Lepo prosim za pomoč, Kako spremeniti jezik Iphone 4 - Viber 3.0.0.
|
|||||
A kdo ve, ce se da nekako prekopirati in shraniti slike kontaktov, ki jih pokaze Viber, v navadne kontakte?
|
|||||
Pozdravljeni! Kolega ima problem z Iphonom 3GS! Iphone ima posodobitev na 4.2.1 ! Ampak si želi nanj naložiti aplikacijo Viber, ampak to negre, ker Viber zahteva posodobitev na 4.3.
Kako je možno naložiti Viber ? nekak že mora it vrjetno? Hvala |
|||||
Ne gre...
|
|||||
Mimogrede.... Tole je slovenski forum... Zato bom naslov spremenil...
|
|||||
Zivjo!
Imam vprašanje glede uporabe aplikacije Viber na iPhonu, ko sem na Hrvaškem ali drugje v tujini. Če sem na Wifi-ju, so verjetno pogovori brezplačni. Ali aplikacija deluje tudi v ozadju in torej, če nisem v dosegu Wifi-ja, potem sem slišala, da se bo samodejno vključevala v 3G kar posledično pomeni prenos podatkov in višji račun. Ali bo to držalo in kaj je treba izključiti, da temu ne bo tako? Hvala za nasvet Silva |
|||||
če imaš prenos podatkov izključen se ti ne bo nič zaračunavalo.Torej izklopi 3g pa bo
_________________ Macbook Pro 2017 touch bar, i7, 16GB rama, 512 GB SSD iPhone 16 PRO 256 GB, Black, iOS 18 Apple Watch 44 mm, Series 8 Space Grey, watchOS 11 iPad pro 11 inch iPegla |
|||||
Kot prvo, pod Settings/General/Cellular/Data roaming na OFF lahko pa še Cellular data na off, in ne samo 3G. |
|||||
Ima kdo uspesno instaliran Viber tako na iPhonu kot na iPadu? Pred davnimi cajti sem to naredil, pa sta eden drugega odjavljala, zato me zanima, ce je s tem v zvezi ze kaj novega oz. da stvar koncno dela na obeh?
|
|||||
Viber je se vedno samo za iPhone.
|
|||||
Na eno stevilko ena naprava
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |