se pravi da ste zadovoljni in dela brez težav, zdaj pa vprašanje ki bo marsikoga zanimalo, in sicer ali je možno po jailbreaku pozneje iti na kakšno novo verzijo ko bo prišla ali ne lp
| Jailbreak iphone 4 | |||||
se pravi da ste zadovoljni in dela brez težav, zdaj pa vprašanje ki bo marsikoga zanimalo, in sicer ali je možno po jailbreaku pozneje iti na kakšno novo verzijo ko bo prišla ali ne lp
|
|||||
Bo. Jailbreak se seveda izgubi..
|
|||||
Ja jst imam software 4.1 in ne more telefon najdet omrežja. Morem počakati do odklepa
|
|||||
ja če je tovarniško zaklenjen potem boš mogel počakati na odklep, drugače more delat.
|
|||||
misliš na unlock
|
|||||
Hello,
evo jest sem postal ponosni lastnik nove 4-ke, naložen je fw. 4.1, modem firmware je pa 02.10.04, zanima pa me sledeče, če obstaja kera faca in mi svetuje na kakšen način lahko JAILBREAK-am to prekrasno napravo... Oziroma ali se to sploh že da? Res sem hvaležen za vsako info. FUUUUULLLLLL HVALA |
|||||
limera1n, poglej nekaj postov više.
|
|||||
A ne vids novice na prvi strani? |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |