Jabuk.si spremembe
|
Jabuk Staff
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #61 Objavljeno 11.07.2010 10:51:24 |
|
Jaz bi vas prosil da ne cetirajte postov nad vami..
|
 |
Jabuk Jedi Master
Kraj: Medvode |
|
 |
|
Prispevek: #62 Objavljeno 11.07.2010 11:23:59 |
|
Citiranje pride prav tam, ce odgovorjas nekomu, za katerega ves, da lahko kasneje spremeni svoj post... Recimo Boris42 je ze tak, da cez cas brise svoje poste 
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #63 Objavljeno 11.07.2010 11:30:15 |
|
kar se mene tiče me propagirana (nova) spletna mesta sploh ne pritegnejo. to kar se pa dogaja tu je pa več kot očitno poskus preusmeritve uporabnikov. in to na tako neposreden način, da je že prav patetično. nekdo od vodilnih se je več kot očitno zlizal s "konkurenco" ali pa enostavno zavohal šuške in skreiral nekaj, kar je poslovno vodeno. kot je že nekdo omenil, komercialno usmerjen portal s podporo skupnosti.
skratka, totalno patetično. potem pa jamranje, stokanje IN zaničevanje tegale tule. še najbolje bi bilo, da lastnik tega foruma ali preprosto preda upravljanje nekomu drugemu ali pa domeno nenazadnje odproda. tako nasilen potop (ki se zlepa ne zgodi) je tako poceni, da bolj ne more bit.
|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #64 Objavljeno 11.07.2010 11:33:19 |
|
Ozi je napisal/a: | kar se mene tiče me propagirana (nova) spletna mesta sploh ne pritegnejo. to kar se pa dogaja tu je pa več kot očitno poskus preusmeritve uporabnikov. in to na tako neposreden način, da je že prav patetično. nekdo od vodilnih se je več kot očitno zlizal s "konkurenco" ali pa enostavno zavohal šuške in skreiral nekaj, kar je poslovno vodeno. kot je že nekdo omenil, komercialno usmerjen portal s podporo skupnosti.
skratka, totalno patetično. potem pa jamranje, stokanje IN zaničevanje tegale tule. še najbolje bi bilo, da lastnik tega foruma ali preprosto preda upravljanje nekomu drugemu ali pa domeno nenazadnje odproda. tako nasilen potop (ki se zlepa ne zgodi) je tako poceni, da bolj ne more bit. |
O cem ti to?
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Jabužiček helper
|
|
 |
|
Prispevek: #65 Objavljeno 11.07.2010 12:20:02 |
|
mislim, da ga zdaj kak mesec ni bilo na forumu 
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #66 Objavljeno 11.07.2010 18:39:35 |
|
kaj zavijaš? a mogoče ni primerna tema? osebno pač ne komentiram, ko vsakič nekdo prdne, sem pa napisal svoje mnenje o tem. in?
|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #67 Objavljeno 11.07.2010 19:15:13 |
|
Ce je kdo speljaval vodo na svoj mlin, je bil to lahko edino prejsnji administrator... Od zacetka te teme pa se je marsikaj spremenilo... in bivsi administrator ni vec administrator tukaj ... 
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jobs
Kraj: Kamnik |
|
 |
|
Prispevek: #68 Objavljeno 11.07.2010 20:24:26 |
|
Mah, ta forum je le še ... Kje dobim/odklenem/JB-jam iPhone ... nič več novic o Mac-ih ipd.
Jes je ratal smetišče ... a nimate kakšen iphone.com ali kaj podobnega?
|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #69 Objavljeno 11.07.2010 20:32:20 |
|
faganel je napisal/a: | Mah, ta forum je le še ... Kje dobim/odklenem/JB-jam iPhone ... nič več novic o Mac-ih ipd.
Jes je ratal smetišče ... a nimate kakšen iphone.com ali kaj podobnega? |
To pa je predvsem odvisno od obiskovalcev, se ti ne zdi? Podorumi so odprti... 
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #70 Objavljeno 11.07.2010 20:35:55 |
|
ja prav in zakaj zavijaš z očmi? toliko enega govora o kulturi pisanja in splošni higieni foruma potem pa tok zavijanja z očmi... mater ste nekateri aklih.
poglej si naslovnico, kjer je datum bolj kot ne brezpredmeten, če že. in sploh kot da odpiram staro rano. moj komentar je še vedno na mestu. jest s podrobnejšim ozadjem jabuk.si "scene" nisem sezanjen.
mimogrede - ta tema nekih blaznih in marsikaterih sprememb ne omenja.
in nenazadnje, če je tema odprta zato, da novači drugam, vmes pa je kao zastarela naj se temo bodisi spremeni ali pa zapre. za moje pojme je obstoj take teme na forumu precej delikaten in bi poskrbel za ustrezno obravnavo.
sicer pa, kot sem že omenil, meni je jabuk.si edini pravi slo-mac portal. nekajkrat sem se na silo trudil brat druge novo nastale portale in se me enostavno ni prijelo. na kratko; da, ni mi vseeno a vplivat na politično dogajanje tu očitno pač ne morem, če pa se naklada o higieni pa to vsekakor zadeva tudi vstavljanje smeškov...
|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #71 Objavljeno 11.07.2010 20:44:16 |
|
Aja... zaradi smilieja mi pravis, zakaj zavijam z ocmi  Glede naslovnice pa ne vem... Zal nihce od nas nima dostopa do streznika, da bi se zadeve poslihtale kaj bolj, kot so sedaj. Lastniku je ocitno bolj kot ne vseeno, kaj se dogaja.
In glede ozadji jaz tudi ne vem kaj dosti vec... Vem samo to, da MitjaP ni vec admin in to mi je zaenkrat dovolj. Zaradi njega je sploh jabuk prisel do tocke, kjer se je vse razpustilo, on pa je koristil jabuk.si za oglasevanje portala, na katerem sam sodeluje... Take so moje informacije. Ce so tocne ne vem, se mi pa zdijo logicne, glede na to, kar se je dogajalo v ne tako daljni preteklosti...
Opazam pa, da ti gredo smeski zelo v nos 
_________________ Lp
Thomas

|
 |
iPhone Developer
|
|
 |
|
Prispevek: #72 Objavljeno 11.07.2010 20:51:57 |
|
Z naslovnico mislite prvo stran jabuk.si? Kolikor vem, so tam objavljene zadnje teme iz foruma "Novice". Zaenkrat ni nikogar, ki bi tukaj pisal novice... če pa ima kdo željo, se pa lahko zmenimo.
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #73 Objavljeno 11.07.2010 21:05:41 |
|
Ej, mikrohard, lahko bi naredili eno anketo glede prenove foruma - vsaj dizajna, ga malo modernizirali, kaj pravite?
LP
-J
|
 |
iPhone Developer
|
|
 |
|
Prispevek: #74 Objavljeno 11.07.2010 21:10:52 |
|
Kar se tiče dizajna, novejše verzije foruma in podobnih reči, ne more od trenutnih administratorjev/moderatorjev nihče nič narediti, saj nimamo dostopa do strežnika, kjer se sam forum nahaja.
|
 |
Stevie Jabuk
|
|
 |
|
Prispevek: #75 Objavljeno 11.07.2010 21:12:02 |
|
ma ne lej, jest ne čvekam veliko. bolj berem, kar je opazno. če pa sem
že zapel v to debato pa ja, prijazen smajli obarva post povsem drugačno kot recimo pokroviteljski... no, sej ne bi zdej solil pameti, ker vem, da imamo vsi tule dovolj kilometrine.
ko pa smo že pri temi pa me dejansko zanima kaj je na stvari s portalom in kam se zadeva resnično lahko obrne...?
|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #76 Objavljeno 11.07.2010 21:12:58 |
|
St0rMl0rD je napisal/a: | Ej, mikrohard, lahko bi naredili eno anketo glede prenove foruma - vsaj dizajna, ga malo modernizirali, kaj pravite?
LP
-J |
Najprej bi se bilo ptorebno sploh dogovoriti, da nekdo dobi dostop do ftp streznika, da bi se lahko kaj takega sploh naredilo. Forum je potreben temeljite prenove... to sem jaz omenil ze pred kaksnim letom, ko sem bil moderator... in neki pogovori so celo tekli v to smer... vendar je potem vse zamrlo... moderatorje so vse odstranili (tiste, ki niso prostovoljno odsli) ... in nastalo je to, kar je ... Potem pa so se zaceli, kot posledica tega stanja, pojavljati novi portali ...
Zaenkrat je vsaj toliko, da ni vse skupaj prepusceno propadu... Upam pa, da se bo se kaj vec naredilo...
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Horjul |
|
 |
|
Prispevek: #77 Objavljeno 12.07.2010 06:55:58 |
|
Jest je napisal/a: | St0rMl0rD je napisal/a: | Ej, mikrohard, lahko bi naredili eno anketo glede prenove foruma - vsaj dizajna, ga malo modernizirali, kaj pravite?
LP
-J |
Najprej bi se bilo ptorebno sploh dogovoriti, da nekdo dobi dostop do ftp streznika, da bi se lahko kaj takega sploh naredilo. Forum je potreben temeljite prenove... to sem jaz omenil ze pred kaksnim letom, ko sem bil moderator... in neki pogovori so celo tekli v to smer... vendar je potem vse zamrlo... moderatorje so vse odstranili (tiste, ki niso prostovoljno odsli) ... in nastalo je to, kar je ... Potem pa so se zaceli, kot posledica tega stanja, pojavljati novi portali ...
Zaenkrat je vsaj toliko, da ni vse skupaj prepusceno propadu... Upam pa, da se bo se kaj vec naredilo... |
Se popolnoma strinjam, forum je treba prenoviti. Prenovo se m jaz začel že kake pol leta nazaj z revolucijo in poskušal sem strmoglavit MitjoP. Zgleda, da mi je useplo:)))) Zdaj pa je treba tole spravit nazaj na pravo pot... Če rabite mojo pomoč, sem pripravljen pomagati. Pri čemerkoli.
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Drevo na vzhodu |
|
 |
|
Prispevek: #78 Objavljeno 12.07.2010 11:31:33 |
|
Domeno in gostovanje (ftp prostor/dostop) ima v lasti ToniX. Njega kontaktirajte.
http://www.jabuk.si/pbb/profile.php?mode=viewprofile&u=8
|
 |
Jabuk Jedi Master
|
 |
|
Prispevek: #79 Objavljeno 12.07.2010 15:58:50 |
|
Vem, kdo je lastnik domene... Sem bil z njim lani jeseni na kavi... Bo treba sedaj spet enkrat se skup vsest, ko so se zadeve malce spremenile 
_________________ Lp
Thomas

|
 |
Stevie Jobs
Kraj: LJ |
|
 |
|
Prispevek: #80 Objavljeno 12.07.2010 18:35:52 |
|
Navijam za to, da vam bo uspelo. Meni je Jabuk.si vizuelno sicer povsem všeč. V zadnjem času je pohvalna tudi nevtralna pozicija, ki jo zavzamejo admini. (kar včasih ni bilo ravno pravilo)
|
 |