Dobil včeraj črnega 16gb v Mb. Več kot zadovoljen.
| iPhone 5 pri SiMobilu (4) | |||||
Dobil včeraj črnega 16gb v Mb. Več kot zadovoljen.
_________________ Ipad Mini Black - Perfect! Iphone 5 Black - Superb & classy (i)Phone! Iphone 4S White - Excellent (i)Phone! Ipod Shuffle 1GB |
|||||
Cestitke,najbolje, da rezerviras ze sestko,glede da so nasi tako ekspidativni |
|||||
Imel sem rezerviranega v MC v Šiški od novembra, pa ni še do zdaj nič. Včeraj sem šel čisto slučajno vprašat v BTC, kjer so ga imeli in sem ga vzel.
btw. v brezhibnem stanju _________________ Dean |
|||||
Ravno imela namen začet fehtat za kako kodo in me razveseli SMS Naročila kak teden nazaj, ko sem obupala, da bi dobila Lumio in ostajam naprej na iP. Upam na brezhiben telefon
|
|||||
Danes sem dobil črni iPhone 5
|
|||||
Verjamem,da ni vse Simobilova krivda in da ne razpolagajo oni z iPhoni po Evropi,ampak neorganiziranost kažejo s tem,da so telefoni ponekod na voljo brez rezervacij,ponekod pa čakajo že par mesecev.
|
|||||
V iSpotu so imeli ob 10.00 uri še dva iPhona 16GB črne barve na voljo.
|
|||||
Ja samo jih nimajo po 1€ 😂😂😂😂 _________________ |
|||||
Pri ReSellerjih lahko skleneš naročnino..
Vem, da ima EPL to opcijo in smo meseca decembra uredili tako 2 iphonea _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
js sm včeraj si kupu črnega 16, res je slick
|
|||||
Sem danes stal v vrsti pred blagajno, ko je ravno average Joe sklenil naročniško vezavo (Simobil) za iPhone 5. Sicer pa ponujajo nakup tudi na obroke,samo reden job je treba imet. |
|||||
rabi kdo sms za iphone 5 beli v maribor (europark) ?
|
|||||
Dans po 3 mescih dobu sms
|
|||||
jst sm tut dobila danes sms, po 2 mescih
|
|||||
Sam da ste dobil!!! 👍👍👍
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
potrebuje kdo sms i5 črn 16gb ptuj, velja še 1 dan.
|
|||||
sej zdj bodo kmal najavl 6ko tko da se bo ves ta fiasko lahko spet ponovil
_________________ MBP 2.4 GHz Intel Core i7, 8GB 1333 MHz DDR3, 256 GB SSD, iPhone 4S 64GB, Ipad 3 WiFi 32gb http://www.v2cigarete.si |
|||||
Mhm,js sm odločen,da grem stat pred Simobil |
|||||
Najprej naj se tale zaključi. Jaz namreč še čakam svojega, naročenega 01.11.2012 |
|||||
Mogoče kdo ve ali imajo kje na zalogi belega 16 GB?
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 29, 30, 31, 32 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |