Za fiksiranje podnapisov uporabi Mkvtoolnix program na pcju -
Bodo kodirani poleg v film (windows 1250 za sumnike). Prenos na iPad pa se naj kdo pove
| Filmi na iPad | |||||
Za fiksiranje podnapisov uporabi Mkvtoolnix program na pcju -
Bodo kodirani poleg v film (windows 1250 za sumnike). Prenos na iPad pa se naj kdo pove |
|||||
Če si prebral, potem ni dileme, AV Player in pika |
|||||
+1 za AV, šumniki delajo brez težav
|
|||||
Heja,
Eno vprašanje, kje zaboga bi lahko našla film: Qu'est-ce qu'on a fait au bon dieu ? s slovenskimi podnapisi? če ga kdo ima se priporočam...bo eno pivo dovolj? |
|||||
jest bi ga tut
|
|||||
ena minuta uporabe googla me je prpreljala do mkv verzije filma.. ne vem kako to iščete. sam ker ne podpiram piratizacije, vsaj uradno ne
je pa tud v iTunes ga možno dobit za 5eu |
|||||
Pred enim tednom tudi google ni nasel, drug problem bojo pa podnapisi (govorim na pamet brez googlanja)
|
|||||
Ajoj, s cim se danes moske podkupuje ce ne s pivom?
No, ce obstaja ga bom ze zbrskala Hvala vseeno |
|||||
Ce najdes kje podnapise se priporocam
|
|||||
Men najači CineXplayer, v AppStore za cca 2€. Bere vse kodeke, šumnike,.... Priporočam
|
|||||
Zdej ne vem ali sem jaz blesav, ali pa res ne gre predvajati mkv, avi itd... datotek na ipad air 2 ios 8.1.1 Men še ni ratal...iz itunesov mi sploh noče naložit filma. Zdej da moram pa vsakega konvertat v mp4, je pa tudi "nazaj v kameno dobo" scena... Ma kdo kakšne izkušnje kako je s tem...recimo kako naložiti na AVplayer avi film?
_________________ iPhone 5S 32GB iPad air 2 64 GB Mac mini |
|||||
odpreš itunes na računalniku -> device -> ipad air 2 -> applications -> pol pa tu izbereš aplikacijo, na katero želiš nalagati stvari in potem od tu uploadaš datoteke
|
|||||
VLC za ipada je free, pod ipad-applications- vlc, dodaj film in podnapise z istim imenom datoteke in bo laufalo kot mora.
_________________ ______________________________________________________ iPhone 7+ 128GB, matt black iPhone 6 SpaceGray 16GB iPhone 5 Silver 16GB iPhone 4 Black 16GB iPad Air Silver 32GB iMac 27" (Late 2013) MacBook Pro 13" (Early 2015) Apple TV 3rd generation |
|||||
Meni VLC-ja ne najde v app store. Mnda je bil odstranjen?
|
|||||
Hmmm, pa sm res opazu da ga ni, čudno... pol pa morš kako drugo alternativo dobit..
_________________ ______________________________________________________ iPhone 7+ 128GB, matt black iPhone 6 SpaceGray 16GB iPhone 5 Silver 16GB iPhone 4 Black 16GB iPad Air Silver 32GB iMac 27" (Late 2013) MacBook Pro 13" (Early 2015) Apple TV 3rd generation |
|||||
Če uporabiš iskanje boš na forumu boš odgovor dobil prikazan celo s slikami! |
|||||
Hec je, da sem na yosemite doma, in da sodeč po vseh tujih forumih se res ne da naložiti. Nisem še obupal, ampak glede na to, da sem nov na macu, sem mogoče kaj spregledal. Niti avplayer niti vlc mi ne najdeta filma. Tudi na itunes mi noče kopirati v file. Sigurno sem neki spregledal...sam kaj....?
|||||
Pobrskaj malo po temi, našel boš tudi vodič kako naložit film in dost napisanega o AvPlayer-u |
|||||
Joj res sem biser...pod apps sem spregledal file sharing čisto spodaj...eh brezveze. Hvala vsem
|||||
Pozdravljeni Applovci,
imam za Vas eno tehnicno vprasanje, na katerega sem iskal odgovor na forumu pa ga na zalost nisem nasel. Vprasanje se glasi: imam iPad 16Gb kupil si bom se externi disk 1Tb z funkcijo WLAN, ali je v tem primeru mozno gledati filme z podnapisi brez da ga prenesem na tablico ali ne, in ce da kateri program mi priporocate? Hvala vnaprej za vase odgovore, zelim vam lepe praznike. Lep pozdrav |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPad, Watch, ... - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 27, 28, 29, 30 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |