A je kdo poskušal preit na beto iz 18.3.1.? Ostane vse ali so tovarniške nastavitve?
| iOS 18 | |||||
A je kdo poskušal preit na beto iz 18.3.1.? Ostane vse ali so tovarniške nastavitve?
|
|||||
Če delaš update vedno vse ostane _________________ |
|||||
Vse ok, pač upgrade. Se mi pa zdi (itak placebo), da baterija dlje zdrži na 18.4. I did it for Siri. Zgleda sem preveč pričakoval, še vedno zabita tko da še osnovni seznam špecerije komaj skup spravi. Sigh. Kako nek Apple ne more sproducirati nekaj vsaj v isti ligi kot ChatGPT ali Grok. Prav smešno je. |
|||||
Kako je baterija z beto 18.4 na iPhonu 15 Pro Max. Je dovolj dobra za vsakodnevno uporabo, ali kaj bolj pije?
Ponavadi instaliram bete komaj proti koncu, tokrat me pa zanima probati AI. |
|||||
Na 16 Pro ni opazne razlike oz. če bi moral reči, bi rekel, da malo dlje zdrži sedaj na beta 1/2. AI nimaš kaj dosti za probat. Siri ima občasno preblisk, da kaj forwardira ChatGPT-ju, v splošnem je pa še vedno zabita in tudi kakšnih enostavnih stvari ne zna narediti oz. ne razume. |
|||||
Jaz imam na mojem iPhone 15 Pro Max kot primarnem telefonu, pa ne opazim razlike v porabi baterije od 18.3.x. Visual Intelligence tudi dela na 15 Pro (Max), samo si moraš dat na action button al pa v control center. |
|||||
Kako pa je s snemanjem pogovorov? To že dela na 18.4 beta? Meni na 18.3.1 občasno prikaže ikono za snemanje pogovora, vendar ko se klic vzpostavi, ikona izgine.
|
|||||
Apple releases iOS 18.4 beta 3 for testing
https://9to5mac.com/2025/03/10/apple-releases-ios-18-4-beta-3-for-testing/ |
|||||
Apple releases iOS 18.3.2 for iPhone
https://9to5mac.com/2025/03/11/apple-releases-ios-18-3-2-for-iphone/ |
|||||
18.4
_________________ |
|||||
RC, končna bo verjetno naslednji teden.
|
|||||
Včeraj je bila RC |
|||||
Te njihovi datumi.RC je ponavadi na torek prisel,potem v ponedeljek Final verzija.Ker pa je ponedeljek 31.3 in in April kot je apple rekel,lahko nakoncu se kaksen RC2 pade.
|
|||||
iOS 18.4 now available: Here’s what’s new
https://9to5mac.com/2025/03/31/ios-18-4-now-available-heres-whats-new/ |
|||||
a je isti kot RC2 ?
|
|||||
Ja isto kot RC2 . _________________ Don't forget to takeout profits! |
|||||
Piše, da naj bi v tej verziji bilo končno možno izbirati default navigacijsko aplikacijo. To je res dodano v nastavitvah, ampak tam meni kaže zgolj Maps, čeprav imam tudi Waze in HereWeGo. A morajo "3rd party" posodobiti svoje appe, da bodo tam prikazani?
|
|||||
Me zanima če kdo updejtal na uradni 18.4 in ali je morda AI prisoten kot so govorili?
|
|||||
Prisoten? Je ja, ampak je dost slabo proti konkurentom. Oziroma zelo slabo. Siri je še vedno glupa da glava boli. |
|||||
Samo igračkanje nič konkretno uporabnega. Kot izgleda se je Apple nekam zaciklal in ne ve kaj bi ponudil...oziroma nekaj menca in vse skupaj ni vredno nič!
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... 25, 26, 27, 28 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |