http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/tujina/koncerti-prireditve-tujina/z-vlakom-na-oktoberfest
Tole je pomoje trenutno najbolj ugodna variatna za v Nemčijo
| Trip v Munchen, 20.9.2013 | |||||
http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/tujina/koncerti-prireditve-tujina/z-vlakom-na-oktoberfest
Tole je pomoje trenutno najbolj ugodna variatna za v Nemčijo _________________ Macbook Pro 2017 touch bar, i7, 16GB rama, 512 GB SSD iPhone 16 PRO 256 GB, Black, iOS 18 Apple Watch 44 mm, Series 8 Space Grey, watchOS 11 iPad pro 11 inch iPegla |
|||||
Ce gres sam. Ce grejo z avtom vsaj trije je ze ceneje.
|
|||||
|
|||||
Kdaj bodo začel v Sparu, Mercatorju in drugje takole ploskat, ko boš kupoval njihove produkte...
prov weird mi je vse skupaj Bravoooooo, ker si kupil naš telefon...wtf...ne ploskej mi tle, ampak mi daj 50% skonto, pa ti bom jst ploskal ![]() _________________ iPhone 11 64gb iPhone 12 pro 128gb iPad 4 16gb iPad mini 2 16gb iMac 27 late 17 Macbook Air 13 late 15 Macbook pro 15 middle 19 |
|||||
Pri nas bodo takole ploskal, ko se bo sploh še kdo v trgovino pripokal, da bo kruh kupil... |
|||||
Hja, verjetno je tistim, ko čakajo celo noč in pridno shranjujejo prihranke za novi iPhone, vseeno lepo, ko potem dočakajo takšen sprejem, a ne?
|
|||||
Stranka je KRALJ, zakaj ji nebi ploskali?
|
|||||
ploskali so vam? daj ne seri lol. ciniki eni...
|
|||||
Pa to je običaj v Applestorih.
Ob otvoritvah in pričetku prodaje najbolj vročih izdelkov ploskajo prvim kupcem. Meni se to ne zdi nič nenavadnega. Dobr, za Slovenijo je pa weird, k smo navajeni, da smo kupci zaradi prodajalcev in ne obratno. Samo pri nas je še marsikaj drugega weird. |
|||||
|
|||||
In kako se je splacal izlet, ali je biko kaj zaloge 5s.
|
|||||
Na twitterju pravijo, da sta bile dve vrsti, v eni so bili kupci, v drugi obiskovalci. Kupcev je bilo 100, ampak nekdo, ko je prišel pol ure pred otvoritvijo, je imel možnost dobiti še samo space gray model. Obiskovalcev je bilo nekje 200.
|
|||||
Jaz najverjetneje prinesem 18.10. domov dva iPhona 5S 16 GB, v najslabšem primeru space gray barve. Zagotovo pa prinesem, tako da mi pišite privat za povpraševanja. Prevzem na relaciji MS - MB
|
|||||
@mknez, hvala za izjemno fer ceno novega 5s. Tako se to dela, ne pa pohlepneži, ki hočejo za 16GB model skoraj jurja! |
|||||
_________________ Lp Andrej ______________ Iphone 15 Pro Max Ipad 9 wifi 256gb |
|||||
Hheeh ti pa si logika na kvadrat en se bo vozu 800km in se jebal po Nemčiji zato da boš ti dobu iPhone po taki ceni! Maš srečo da je @mknez taka dušca takih je zelo malo tko, da ne pričakuj več takih cen tko to je. @mknez Hvala. |
|||||
@mknez lepo si mi polepsal dan z iPhone 5s
|
|||||
Kdo je pa prodajal po 1500€? Najdražje kar sem videl je bila cena 990€, pa še ti so kmalu znižal. @iDavid good one _________________ iPhone 11 64gb iPhone 12 pro 128gb iPad 4 16gb iPad mini 2 16gb iMac 27 late 17 Macbook Air 13 late 15 Macbook pro 15 middle 19 |
|||||
|
|||||
Cela fora kapitalizma je pocen kupt pa drag prodat, vi pa zdej folk flejmate zarad enih kurčevih iPhonov...
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 ... , 24, 25, 26 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |