Predlagam gparted + bootflag naštimat, pa najbolje če ne gre v hfs z gparted potem kar v fat32 formatirat.
| Ne morem na novo naložit Mac OS | |||
Predlagam gparted + bootflag naštimat, pa najbolje če ne gre v hfs z gparted potem kar v fat32 formatirat.
|
|||
Disk wun pa lowlevel format pa na novo gor pa je kaj delate dramo iz enostavne stvari.
|
|||
No, končno mi je uspelo. Bila je cela j...a priznam. Hvala vsem ki ste kakorkoli pomagali
Problem je bil prvo v tipkovnici, s katero ni delala pri zagonu, zato je bil nasvet, ki ga je predlagal petrru uspešen. Menu tipka na apple remote dela:) Ko sem bil v disk utility sem prvo zbrisal disk, ustvaril particijo, tako kot je svetoval opeter in preizkusil inštalacijo. Po začetku inštalacije se je le ta ustavila zaradi preveč poškodovanega medija Tako da sedaj uživam ob na novo nameščenem sistemu, tako kot bi moralo biti že od začetka. Še enkrat hvala |
|||
No, glavno, da ti deluje.
|
|||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |