| Kateri LCD televizor bi vi? | |||||
Nečeloma ma samo Samsung to, na ostalih pa je kr vredu
|
|||||
|
|||||
kva ma to kr indikator baterije
svasta _________________ "Good artist copy great artist steal" - Steve Jobs |
|||||
panasonic
|
|||||
Sem pred nakupom tv-ja, v velikosti 48-50". Pa me zanima kaj priporočate. na testu sem imel Philips-a 49pus7150 in kot sam tv je odlčen, odlična slika, ambilight ga zmaga. Me je pa malo negativno presenetil android katerega ima nameščenega, ko npr. gledaš film, in klikneš settings, včasih traja tud 3s da se pojavi emnu, isto recimo za volume tipko včash traja dolgo enkrat mi je zamrznil itd... 3D je negledljiv, slika spacana, posebnih efektov skoraj ni. kakor sem se pogovarjal z sodelavcem, je 3d na njegovem LG-ju čisto druga zgodba. Ima mogoče kdo ta TV doma in lahko pove izkušnje na dolgi rok kako se obnese, saj v enem dnevu težko vse stestiraš?
zanima me še kako se obnese TIZEN sistem na novi seriji Samsungov, je to dost odzivna, stabilna in multimedijsko podprta zadeva? Glede na to da je to novost 2015 sem malo skeptičen...? |
|||||
Bil zvest znamki SHARP, sedaj ponosno uporabljam Bang & Olufsen.
|
|||||
1. android karkoli, hvala, ampak ne.
2. samsung karkoli, hvala, ampak tudi ne. |
|||||
+1 Končno en pameten. Ce se le da tv brez nekih smart funkcij, ker niso niti pol kozarca tople vode vredni |
|||||
Ampak dejansko je Samsung še najboljša izbira pri nakupu TV-ja. Android se pa strinjam, da je trenutno na TV-jih še preveč v povojih (beri: prepočasen, premalo koristen).
|
|||||
Zdaj že nekaj časa nisem gledal TVjev. Sam a ni bil edin Samsung, ki je znal normalno predvajat filme iz raznih mrežnih diskov in ni imel problemov s podnapisi. Pa večino formatov je prežvečil.
Ostali so mel pa vsi neke probleme. _________________ Get a life, get a Mac! ¯\_(ツ)_/¯ |
|||||
Če hočete pravo kvaliteto panele, slike, vrhunski zvok, aluminij poglejte Bang&Olufsen.
|
|||||
To je bolj za tiste, ki se radi "ven mecejo" in imajo prevec denarja ... Kakovost ni vedno pogojena le s tem, kako draga je neka stvar... ceprav bodo to tisti, ki si kupujejo take izdelke verjetno zanikali |
|||||
Za razliko od ostalih je B&O izdelan na Danskem |
|||||
Sem ze videl izdelke B&O ... Sicer ne recem, da so zanic... ampak za tak denar so precenjene za mnogokratnik realne cene
Glede iPhone, ki si ga omenil... Nevem zakaj vedno trobijo, da je iPhone predrag... ko pa so konkurencni izdelki s podobno ceno... Razlika je le v tem, da nekateri konkurencni izdelki po parih mesecih izgubijo vec kot pol cene Ce recimo pogledamo Samsiung Galaxy S6 Edge 64GB... ko je prisel na trg je bila prodajna cena okoli 1000€ ... pol leta kasneje pa se prodajna cena novih giblje okoli 600€ ... ponekod celo manj Ampak s tem smo ze malo offtopic ... Naj se debata nadaljuje s TVji |
|||||
Jaz pa od zmeraj pristaš Philipsa, ambilight je tista dodana vrednost, ki zmeraj prepriča. ko se enkrat na to navadiš, težko zamenjaš za kaj drugega. Sploh pa če je 3 stranski ali celo 4.
_________________ Macbook Pro 13" (early 2010) iPhone 4 16GB iPod Shuffle iPod Nano |
|||||
Tudi jaz sem bil pred kratkim v technomarketu in sem bil presenečen!
_________________ bolje ispast glup, nego sa aviona |
|||||
Zanima me, ali je "varno" kupovati TV v Hoferju, Leclercu in podobnih supermarketih v primerjavi s specializiranimi trgovinami, kar se tiče kvalitete robe? Ali je lahko kaj slabsi (pač ne popolnoma nov - refurbished - ali kaksna druga roba, ki bi se je radi zbebili)?
_________________ 14.2" MacBook Pro (late-2024), M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD iPad Air 32 GB Space Gray iPhone 15 Pro 256 GB Black Titanium |
|||||
Za Medion iz Hofra vem, da ljudje poročajo da je kvaliteta kar dobra glede na ceno, ki jo ima. Za ostale ne vem.
Če je neka roba refurbished mora to tudi pisati in ti ne smejo prodajati kot novo. |
|||||
medion prenosnik, ki ga je nabavu kolega ima relativno dober hw, v popolnoma zanič (smeti) ohišju. |
|||||
Za ohišja res ne vem ker o tem ni noben rekel. pravili so samo o tem kakšen je nasploh glede pokvarljivosti. žal si ne lastim in ne morem rečt iz prve roke
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |