Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3
Punce z iPhonei
Jabuček

Jabuček

Kraj: Kranj
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #41   Objavljeno 25.06.2008 14:45:35
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
DavidI je napisal/a:
Mislim da googlane punce izvajajo neke vrste pritisk na tiste potencialne, ki bi se za ta forum slikale z svojim iPhonom v roki (ali kje drugje). Smile

Pa da ne bo pomote, mislim da so "pri nas" celo lepše kot tiste na googlu. Smile

Ahjoj, groza. Ne vem zakaj bi izvajale pritisk, saj ne zgledajo nč bolš. Si res napisal komentar na sceno ''ne upaš'' da bi se ja kera slikala al kaj? Mislim, da sploh ni fora v iPhoneu samem, sam pač maš punce, ki bi se slikale z vsako stvarjo in maš take, ki se ne bi. Tako da je govoričenje o pritisku google bejb malo brezvezno.
Meni osebno se zdi bedno, da bi se šla slikat z iPhone-om, ker v tem enostavno ne vidim neke poante in dobrega razloga zakaj bi to sploh naredila, ne pa da bi me bilo sram in bi čutila ne vem kakšen pritisk zaradi deklet iz googla. Verjetno iPhone bolj paše k moji faci, kot pa h kateri deklini iz tam. Pač nisem tip človeka, ki hoče biti definiran z nekim predmetom. But that's only me.

Vem da je vam ''jabukom'' iPhone blizu Smile tako da upam da ne boste vzeli komentarja za osebni napad ali kaj takega. Samo delim svoje mnenje z vami, pa brez zamere! Embarassed
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #42   Objavljeno 25.06.2008 15:30:33
@allie: "tvoje mnenje" je rahlo napadalno ampak ti kot supermodel si to gotovo lahko privoščiš. Meni se veliko bolj brezvezen zdi tvoj post pa kaj zdaj?

Mogoče nisi dobro razumela namena te teme. Nihče si (upam da) ne želi definirati z predmetom? Zakaj bi si le-tega želel? Želiš s tem povedati, da si sposobna simbioze z predmetom? Res ne razumem o čem govoriš. Če ti ni do tega pač tega ne storiš in ne uničuješ teme tistim ki jim je tema všeč. Bo preveč zate ("supermodel")?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Kranj
Ni navedeno

Prispevek: #43   Objavljeno 25.06.2008 16:27:56
Ker v temi opazam, da ne gre vec za objavljanje slik ampak za prerekanje in brezvezne komentarje temo zaklepam.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani