Zanima me če naredim update na verzijo 6.1.3 ali mi ostanejo stari app,ji ki so bili sneti preko cydije?Ali se vsi zbrišejo in ostanejo samo iz itunsov?
Hvala za odgovor.
| iOS 6.1.3 | |||||
Zanima me če naredim update na verzijo 6.1.3 ali mi ostanejo stari app,ji ki so bili sneti preko cydije?Ali se vsi zbrišejo in ostanejo samo iz itunsov?
Hvala za odgovor. |
|||||
zbriše ti vse kar je skrekanega. oz appsi ti verjetno ostanejo, ampak ti jih ne bo odprlo.
|
|||||
Pomoje je bolje, da narediš restore + restore from backup, kot pa update. Tako ti ostanejo samo nastavitve tweakov. Itunes aplikacije pa ostanejo (razen tiste, ki rabijo appsync).
Nazadnje urejal/a Sergei Pet 29. Mar 2013 23:14; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Hvala..Kako bi pa naložil ios 6.1 ki podpira cydio?Kakšen link ce je mogoče.
|
|||||
Ali mogoče že obstaja Jailbrake za iPhone 3GS z naloženim iOS 6.1.3?
Hvala |
|||||
Noooop, za iOS 6.1.3 ni jailbreaka.
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Nenormalno "šteka" tale iOS 6.1.3,na beti je bilo vse OK.
_________________ |
|||||
Kaj pa steka?
Ne mores recti da steka 6.1.3 ce sodis le po sebi. |
|||||
Meni "zmrzuje".... ob pisanju SMS-iMessages,vSafariju kdaj touch kot da ne prime,zapira nekatere appe...skratka cela zmeda. Če ga restoram lahko pozabim na push v native Mail appu,Mailbox mi ne diši...
_________________ |
|||||
A govoris o pushu na gmailu? Tudi sam sem upal, da za userje ki so si to enkrat nastavli, da bo delalo, pa zal ne. Google nas sili, da gremo h konkurenci, kjer push dela |
|||||
Prej kot ne , uporaba njihovega native app-a ... Gmail..
|
|||||
Jaz sem tudi skenslal gmail in vsem poslal, da mi od sedaj naj na icloud.com pošiljajo ves svoj drek |
|||||
se še komu pojavlja v Spotlight Search taka težava, da sčasoma kar zmanjka vrstic pri ciljnih besedah..?
.. to se je pojavljalo že v prejšnjih različicah iOS 6. po ponovnem zagonu se stvar uredi, po enem tednu pa nastopi ista težava. |
|||||
|
|||||
Tistega kar je bilo naloženo preko cydie ne bo.
|
|||||
znači nema povratka nikako sa 6.1.3 na 6.0
|
|||||
Ne.
|
|||||
a jel moguće sve pobrisati,vratiti na tvorničke postavke pa onda staviti neki iOS...samo da nije 6.1.3....
|
|||||
Ne
|
|||||
Ne gre. Če hočeš JB boš žal moral počakati. _________________ Namaste! iSam ![]() |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |